REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panevėžio miesto apylinkės teismas antradienį trims mėnesiams leido suimti Dainių Miliuką, kaip įtariama, ginklu savaitgalį Biržuose mirtinai sužalojusį septyniolikmetį jaunuolį, BNS pranešė Panevėžio apygardos prokuratūros atstovė spaudai Vida Bielskytė.

REKLAMA
REKLAMA

Kitas įtariamasis - Z.Š., gimęs 1965 metais, gyvenantis Biržuose, suimtas 15-ai parų.

Pirminiais duomenimis, pareigūnai į savaitgalio nusikaltimą Biržuose, per kurį žuvo septyniolikmetis, reagavo tinkamai, pranešė Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

REKLAMA

Pranešimą, kad Biržuose jaunuolis plika galva iš automobilio šaudo į praeivius, policija gavo 23.55 valandą sekmadienį. Pora minučių vėliau į įvykio vietą išvyko pareigūnai.

Policijos duomenimis, įvykio vietoje jie dirbo iki 2.29 valandos. Nukentėjusių asmenų pareigūnai nerado.

Apie negyvą nepilnametį pranešimas gautas kitą rytą 6.11 valandą. Teismo medicinos ekspertai mano, kad jaunuolis galėjo mirti praėjus 15-20 minučių, kai buvo pašautas.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnų duomenimis, apie įvykį pranešta praėjus dviem valandoms, nes nušauto septyniolikmečio ir pabėgusio penkiolikmečio bei į juos šaudžiusio D.Miliuko konfliktas įvyko apie 21.30 valandą.

"Kad ir kaip norint užkirsti kelią nusikaltimui ar bent išvengti jo aukų, gavus pranešimą po daugiau nei 2 valandų po susišaudymo, nieko pakeisti nebeįmanoma", - rašoma Panevėžio vyriausiojo policijos komisariato pranešime.

Policijai paskelbus paiešką, D.Miliukas pirmadienio vakarą pats atvyko į Vilniaus miesto 1-ąjį policijos komisariatą. Pirminiais duomenimis, jis savo kaltės neneigia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu atliekamas tarnybinis patikrinimas, kuriuo siekiama nustatyti, ar pareigūnai tinkamai reagavo, gavę pranešimą apie įvykį. Panevėžio apygardos prokuratūra praneša, kad pirmadienį perėmė įvykio tyrimą.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų