REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

SEB bankas toliau tankina visą parą veikiančių klientų savitarnos zonų šalies regionuose tinklą – atidarytos dar penkios naujos zonos ir dabar jų Lietuvoje veikia jau penkiolika. Naujos savitarnos zonos, kuriose veikia grynuosius pinigus priimantys bankomatai bei pasikalbėjimo įrenginiai susisiekimui su vadybininku, įkurtos SEB banko skyriuose Kėdainiuose, Utenoje, Klaipėdoje, Mažeikiuose bei Telšiuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Savitarnos zonose visą parą veikiančiais grynuosius pinigus priimančiais bankomatais kasmet naudojasi vis daugiau banko klientų. Akivaizdu, kad auga poreikis ir toliau plėsti šį tinklą ne tik didžiuosiuose, bet ir mažesniuose šalies miestuose, kur taip pat auga klientų poreikis būtinas operacijas atlikti jiems patogiu metu, nepriklausomai nuo banko darbo valandų“, – sakė SEB banko prezidento pavaduotojas ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius Virginijus Doveika. SEB banko duomenimis, šių metų liepos mėnesį grynųjų pinigų įnešimo operacijų SEB savitarnos zonose atlikta 5 proc. daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu pernai. Vidutinė į sąskaitą įnešamų pinigų suma, naudojantis savitarnos paslaugomis, per metus paaugo 3 proc. – nuo 2105 litų iki 2170 litų. Šia paslauga noriai naudojasi klientai, į savo sąskaitas pervedantys užsienyje gyvenančių giminaičių siųstus pinigus, taip pat smulkios įmonės, darbo dienos pabaigoje pervedančios per dieną uždirbtas lėšas.

SEB banko savitarnos zonose galima ne tik pasiimti ir įnešti grynųjų pinigų, aktyvinti naują mokėjimo kortelę, bet ir pasitikrinti sąskaitos likutį ar papildyti mobiliojo ryšio operatorių išankstinio mokėjimo sąskaitas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų