REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien LITEXPO parodų ir kongresų centre prasidedančioje tarptautinėje Baltijos šalių kelininkų parodoje per 100 sėkmingai verslą plėtojančių ir savo srityje lyderiaujančių įmonių iš 14 šalių pasiūlys daugybę novatoriškų sprendimų ir naujovių, galinčių atverti dar daugiau galimybių įrenginėjant ir modernizuojant Baltijos regiono kelius.

REKLAMA
REKLAMA

Akustinės kelių perdangos ir ekranai, kurie veiksmingai sumažina intensyvaus eismo triukšmą, naujos kelių ženklinimo sistemos, IT sprendimai, kelių dangos, įranga, technika – nuo kompaktiškų autogreiderių mažoms erdvėms iki grunto tankintuvų su puikiai įrengta operatoriaus vieta bei pirmą kartą pristatomų japoniškų KOBELCO ekskavatorių – tiek naujienų vienoje vietoje kelininkai galės pamatyti tik jiems skirtoje parodoje.

REKLAMA

Pasak parodos projekto vadovės Lilijanos Dirsienės, paroda pasižymės ne tik naujienų gausa, tačiau bus ypač tarptautiška – apie 40 proc. dalyvių atvyksta iš kitų šalių. „Baltijos kelininkai turės progą su naujausia kitų šalių produkcija susipažinti tiesiogiai, be tarpininkų. Į parodą atvyksta šios srities verslo lyderiai net iš 14 šalių. 43 procentai parodos dalyvių yra įmonės-gamintojos. Parodoje taip pat dalyvauja Pasaulio kelių asociacija (PIARC), Latvijos, Estijos, Norvegijos kelių asociacijos, plačiai pristatančios savo šalių paslaugas ir produktus“, – sako L. Dirsienė.

REKLAMA
REKLAMA

Rugpjūčio 26-28 dienomis LITEXPO vykstančioje kelininkų parodoje dalyvauja 97 kompanijos iš Austrijos, Čekijos, Estijos, Italijos, Kanados, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Norvegijos, Prancūzijos, Rusijos, Suomijos, Švedijos, Vokietijos.

Po trijų Baltijos šalių nepriklausomybės atgavimo – tai jau septintoji tokia paroda, vykstanti kartu su 28-ąjį kartą organizuojama tarptautine Baltijos šalių kelininkų konferencija. Šiemetinės konferencijos ir parodos šūkis – „Keliai visuomenei“. Šiuo šūkiu siekiama parodyti, jog pagrindinis dėmesys turi būti kreipiamas į kelių eismo dalyvį, jo saugumą ir patogumą, o keliai turi būti tvarkomi ir įrengiami taip, kad galėtų tenkinti mobilios ir aplinką puoselėjančios visuomenės poreikius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų