REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Jausitės geriau. Tai gana palanki diena, nors kol kas nesiimkite nieko radikalaus. Rytas žada nemalonių staigmenų kelyje ar per užsieniečius.

Avinas Jausitės geriau. Tai gana palanki diena, nors kol kas nesiimkite nieko radikalaus. Rytas žada nemalonių staigmenų kelyje ar per užsieniečius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Svarbu nesugadinti pasiektų laimėjimų. Imkitės to, kas anksčiau nepasisekė, susitikite su žmogumi, kuris kažkada atstūmė. Dabar ateis pergalė.

REKLAMA

Dvyniai Pajusite permainas, kurios jus ir džiugins, ir gąsdins. Siekite aiškumo, venkite dviprasmybių. Atsargiau vairuokite. Šiandien galimas susitikimas su seniai matytu draugu, netikėta pagalba arba dovana iš toli.

Vėžys Itin pasyvus metas: nesiimkite nieko rimto. Daugiau ilsėkitės ir nepervertinkite savo jėgų bei finansinių galimybių. Svarbius reikalus atidėkite rytdienai.

Liūtas Viskas bus gerai, kol nemanysite, kad esate padėties šeimininkai. Nerizikuokite, nieko nesiekite jėga ir mokėkite patys išvengti prievartos. Vakare susitikite su bičiuliais: kils šaunių sumanymų, sulauksite pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Neverta rizikuoti pinigais ir nekilnojamuoju turtu – impulsyvus sprendimas tikrai nebus geras. Nepriekaištaukite savo antrajai pusei.

Svarstyklės Ne viskas vyks taip greitai, kaip norėsis. Nėra prasmės skubinti įvykių, nors vakaras svarbus – galimas netikėtas įvykis ar susitikimas, kuris kai ką pakeis į gera, pagreitins reikalą.

Skorpionas Stabtelėkite – pasigilinkite į savo mintis, elgesį ir bendravimą. Pajusite, ką reikia keisti iš esmės, kas jums žalinga, o kas teikia atsparą. Būkite atidesni artimųjų poreikiams, daugiau laiko praleiskite su šeima.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Būsite linkę pernelyg rizikuoti. Pasikliauti likimu verta, bet pervertinti savo galimybių nederėtų. Rytas netinkamas svarbiam pokalbiui su vaikais. Nesiaiškinkite santykių su mylimu asmeniu.

Ožiaragis Nerimas beveik dėl nieko. Pasistenkite neskubėti, gerai viską apgalvoti ir metodiškai parengti. Saugokite sveikatą ir nepykite dėl patarimų bei pastabų – jos bus naudingos. Gali pasireikšti slaptos ligos.

Vandenis Pasistenkite įvertinti, ką gero daro jūsų kolegos: taip ne tik pasimokysite reikiamų dalykų, bet ir įgysite sąjungininkų. Vakaras tinkamas pokalbiui dėl dalykų, apie kuriuos nesinori kalbėti su vaikais ar su mylimu asmeniu.

Žuvys Nemalonus metas, didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė. Bet jei pasikliausite savaimine įvykių eiga, ims ir pasiseks paskutinę minutę. Atsakingus reikalus atidėkite rytdienai.

Šaltinis vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų