REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 Po Lietuvos rinktinės pergalės prieš Čekijos krepšininkus ekipos įžaidėjas Mantas Kalnietis įžvelgė gerėjančio žaidimo užuomazgų.

REKLAMA
REKLAMA

„Smagu laimėti turnyrą, bet tai tikrai nebuvo mūsų svarbiausias uždavinys. Svarbiausia yra gerinti žaidimą, tarpusavio supratimą ir iki čempionato būti geriausiems“, - kalbėjo M. Kalnietis.

REKLAMA

- Kaip pavyksta tai daryti?

- Vakar varžybos buvo geresnės, o šiandien buvo sunkiau. Kartais būna sunku gynyboje, bet mes vis geriau susikalbame tarpusavyje, pelnom lengvų taškų. Tačiau puolime kai kurie žaidėjai dar susikaustę ir mums reikia tą ledą pramušti.

- Treneris šiandien dar kartą paminėjo, kad meškos paslaugą jums padarė tai, kad sezono metu žaidėte atakuojančio gynėjo pozicijoje. Ar jaučiate sunkumą?

- Žaidžiau ir įžaidėjo pozicijoje. Žinoma, kad daugiau rungtyniavau kaip atakuojantis gynėjas, bet ką dabar padarysi. Yra kaip yra.

REKLAMA
REKLAMA

- Ar pačiam dabar sunku persilaužti?

- Negaliu sakyti, kad visą sezoną žaidžiau tik kaip atakuojantis gynėjas, tai nėra labai skirtingos pozicijos. Bet mūsų toks žaidimas, kad daugiausiai taškų pelno aukštaūgiai, galbūt trūksta laisvumo ir platumo. Bet tikrai nėra labai sunku.

- Šiame turnyre galėjote pajusti intensyvų varžybų grafiką, koks bus čempionate. Kaip jaučiatės po trijų dienų?

- Nuovargis jaučiasi, bet sąlygos visiems vienodos, juk nesame labai seni. Gydytojai dirba ir visas mikrotraumas per naktį išgydo. Žinoma, kartais trūksta jėgų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų