REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 Lietuvos rinktinė laimėjo turnyrą Vilniuje paskutinėse rungtynėse palauždama Čekijos krepšininkus. Po rungtynių puikiai rungtyniavę broliai Lavrinovičiai nestokojo optimizmo ir geros nuotaikos.

REKLAMA
REKLAMA

„Stengėmės žaisti gerai, nes rinktinėje yra šeši aukšti krepšininkai, todėl treneris neduoda daug minučių. Tenka per 5 minutes atiduoti visas jėgas, darom savo darbą, stengiamės įvykdyti trenerio nurodymus“, - sakė Kšyštofas Lavrinovičius.

REKLAMA

- Buvo pasklidę gandai, kad jūs vienas kitą erzinate po nesėkmingų rungtynių. Kaip bus šiandien?

-Kšyštofas: mes mėgstame ir dėl klaidų vienas kitą paerzinti. Kas geriau sužaidžia tas ir kietesnis jaučiasi. Bet mes šiandien abudu kieti.

Darjušas: Svarbiausia, kad Lietuva laimėtų, o kas kiek taškų pelnė, nesvarbu.

- Apibendrinus visą turnyrą, jaučiasi padarytas žingsnis į priekį?

- Darjušas: Žinoma. Vakarykštės rungtynės parodė, kad gana neblogai žaidžiame, šiandien buvo sunkiau, bet su tokia specifine komanda sunku žaisti. Svarbiausia, kad vyrai stengėsi.

REKLAMA
REKLAMA

Kšyštofas: Taip pat ir nuovargis prisidėjo, žaidžiame trečią dieną iš eilės, o vakar atidavėme daug jėgų. Vakar viską gerai pataikėme, o šiandien ne taip gerai krito.

- Trečiajame kėlinyje matėme jus abudu aikštelėje. Ar buvo smagu rungtyniauti drauge? Ar patirtis „Žalgirio“ komandoje padeda dar geriau žaisti?

- Darjušas: Be abejo. „Žalgiryje“ patirtį kaupėme visą sezoną, kartu žaidėme ir dar labiau pradėjome jausti vienas kitą aikštelėje. Dabar mums žaisti lengviau.

- Kitą sezoną šios patirties nebebus?

- Darjušas: Nežinau, žiūrėsime. Kol kas dar tikrai neaišku, kaip bus. Jeigu viskas pavyks, manau, kad artimiausiu metu pasirašysiu sutartį su Kijevo „Budibelnik“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kšyštofas: Kol kas bandome dviese prasimušti į Ukrainą, bet galbūt ir liksiu „Žalgiryje“.

- Ar treneris davė laisvą dieną?

- Darjušas: Taip, pagaliau bus laisva diena.

Kšyštofas: Yra truputį reikaliukų, pas tėvus nuvažiuosime, nes seniai nematėme.

Darjušas: Žinau aš kokie pas tave „reikaliukai“ (juokiasi).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų