REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Edita KARKLELIENĖ

Trečiadienio vakarą Radviliškyje, Geležinkelio gatvėje, mėginta padegti vieną iš šio namo butų. Tai greičiausiai buvęs kerštas už tai, kad prieš kelias dienas šio buto gyventojai netoliese girtavusį vyrą įspėjo dėl triukšmavimo.

Deglas tikslo nepasiekė

Incidentas Geležinkelio gatvėje įvyko apie 23 valandą. Šešiabučio namo gyventojai pastebėjo, kaip vyras metė į vieno buto langą uždegtą stiklinį butelį su skysčiu, turinčiu specifinį benzino kvapą. Butelis lango nepasiekė – nukrito ant žemės likus keliasdešimčiai centimetrų iki jo.

Liepsnojantį butelį užgesino patys gyventojai. Ugnis rimtesnių nuostolių nepadarė, tik nežymiai aprūko namo siena.

Liudytojais tapusių gyventojų nurodytas padegėjas, teisėsaugai gerai žinomas radviliškietis, iš įvykio vietos pasišalino.

REKLAMA
REKLAMA

Perspėjimas sužadino įsiūtį

Žmonių teigimu, keršto planas 27 metų radviliškiečio galvoje greičiausiai gimė, kai prieš kelias dienas girtavęs gretimame bute jis buvo įspėtas dėl triukšmo.

REKLAMA

Perspėjimas liautis vyrą, anot gyventojų, įsiutino. Po aštuonių vakaro jis įsiveržė į šeimos butą, necenzūriniais žodžiais išplūdo šeimininkę, sudaužė krištolinę vazą, sumindė maišelį su agurkais.

Išeidamas iš buto vyras gyventojams metęs repliką, esą netrukus dušiantys buto langų stiklai.

Po šio incidento Radviliškio rajono policijos komisariate iškelta baudžiamoji byla dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Įtariamasis nuo teisėsaugos pasislėpė.

Keršto vedamas jis prie Geležinkelio gatvės daugiabučio su iš anksto pasidarytu vadinamuoju Molotovo kokteiliu jis sugrįžo trečiadienio vakarą. Šįkart policijoje iškelta dar viena baudžiamoji byla.

REKLAMA
REKLAMA

27 metų įtariamasis – neseniai grįžęs iš įkalinimo įstaigos. Jis policijai gerai žinomas – ne kartą teistas už chuliganizmą ir kitus nusikaltimus. Neoficialiais duomenimis, šis vyras buvo sukėlęs gaisrą netgi savo motinos bute. Taip pat padegęs gyventojų sandėliukus.

Vakar ieškotas nusikaltimais įtariamas radviliškietis pats prisistatė į policiją – jis po kalinimo yra įpareigotas reguliariai čia registruotis. Čia pat jis ir buvo dviem paroms sulaikytas. Artimiausiu metu jam ketinama pareikšti įtarimus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų