REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje penktadienį tradiciškai paminėtos septintosios saugumo pareigūno Vytauto Pociūno mįslingos žūties Baltarusijoje metinės.

REKLAMA
REKLAMA

Į minėjimą prie Prezidentūros susirinko apie 100 žmonių, BNS sakė jame dalyvavęs visuomenininkas Darius Kuolys.

REKLAMA

"Susirinkę žmonės tiesiog be kalbų, be nieko primena savo rinktai valdžiai, kad yra garbės reikalas ištirti pulkininko žūtį ir pomirtinį jo šmeižtą", - BNS sakė D.Kuolys.

V.Pociūnas žuvo 2006-ųjų rugpjūčio 23-iosios naktį, iškritęs iš devinto aukšto viešbutyje Breste. Generalinė prokuratūra dukart buvo pripažinusi, kad ši mirtis buvo nelaimingas atsitikimas, tačiau teismo nurodymu ikiteisminis tyrimas vis buvo atnaujinamas. Pastarąjį kartą tarp kitų versijų tirta ir nužudymo versija. Tačiau šiemet Generalinė prokuratūra vėl paskelbė neradusi nusikaltimo požymių.

REKLAMA
REKLAMA

Prokuroras Artūras Urbelis šiemet sausį pareiškė nenustatęs, kad padarytas nusikaltimas. Anot prokuroro, V.Pociūnas mirė nuo traumų, gautų iškritus pro devinto aukšto langą.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų