REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šį sekmadienį „Velomaratono“ lankytojai turės galimybę stilingai dekoruoti savo dviračius. Lipdukus puošybai su palinkėjimais paruošė ir žymūs žmonės Lietuvoje. Dizaino dirbtuves poilsio zonoje šalia Seimo rūmų įrengs ERGO.

REKLAMA
REKLAMA

ERGO draudimo grupės Lietuvoje Rinkodaros vadovas Irmantas Šerys pasakoja, kad visi dizaino dirbtuvėse apsilankę dviratininkai galės juos nemokamai dekoruoti dekupažo technika, priklijuojamais piešiniais, purškiamais trafaretais, kutais, vėliavėlėmis ir kitais aksesuarais. Kaip gražiai papuošti dviratį patars dirbtuvėse dirbsiantys dekoratoriai.

REKLAMA

I. Šerys pastebi, jog unikali išvaizda ne tik džiugina dviračio savininko bei aplinkinių akis, bet ir apsaugo dviratį nuo vagystės. Ilgapirščiai išskirtinės išvaizdos dviračių vengia, nes jie nelieka nepastebėti minioje.

Dviratininkams – žymių žmonių palinkėjimai

Prie dviračių dailinimo noriai prisijungė ir televizijos laidų vedėja Livija Gradauskienė su dukra Liepa bei dviratininkas, nacionalinis čempionas ir prestižinių „Giro d'Italia“ lenktynių prizininkas Ramūnas Navardauskas. „Velomaratono“ lankytojai galės papuošti savo dviračius jų kurtais lipdukais.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei sunku, pamink dar truputį“ – varžybų metu motyvuojančia fraze dalijasi plento čempionas R. Navardauskas. Dviratininkas tikisi, jog jį įkvėpianti frazė primins ir „Velomaratono“ lankytojams, jog visose situacijose, ne vien dviračių sporte, reikia dėti maksimalias pastangas, siekiant geriausio rezultato. ERGO dviračių zonoje bus galima papuošti savo dviratį R. Navardausko kurtu lipduku su palinkėjimu bei autografu.

Livija Gradauskienė piešinį kūrė kartu su dailės studiją lankančia dukrele Liepa. Lipduku su žaismingu palinkėjimu „Jei pritrūko gero ūpo, sėsk, žmogau, ant dviratuko“ savo dviratukus pasipuošti galės mažieji „Velomaratono“ dalyviai. L. Gradauskienė mano, jog dviratis greta pramogos ir funkcionalumo turi ir estetinę vertę. „Smagu pamatyti originaliai puoštus dviračius – man ypač gražu retro stiliaus, krepšeliais su gėlėmis puošti ar išskirtinai nudažyti dviračiai. Gyvenime juk visada norisi estetikos ir apsupti save gražesne, geresne aplinka“, – pasakoja televizijos laidų vedėja L. Gradauskienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dviratininkai Lietuvoje – stebina išradingumu

„Velomaratono“ metu idėjų dviračių dekorui bus galima pasisemti ir iš konkurso „Mano dviratis“ dalyvių. Jau mėnesį ERGO draudimo grupės socialinio tinklo „Facebook“ profilyje vyksta konkursas, kurio metu gyventojai gali siųsti savo originalios išvaizdos dviračius. „Kad dviračių savininkams be funkcionalumo svarbu ir estetinė dviračio išvaizda, įsitikinome konkurse „Mano dviratis“. Tarp dalyvių atsiųstų nuotraukų yra itin kūrybiškai ir originaliai dekoruotų dviračių – Lietuvos gatvėmis važinėja ir auksiniai, ir mediniai dviračiai, taip pat stebina gyventojų kūrybiškumas, perdarant dviračių konstrukcijas“, – pastebi I. Šerys.

REKLAMA

Originaliausio dviračio konkursas tęsiasi iki rugpjūčio 25 d. Iš visų atsiųstų nuotraukų komisija atrinks penkiolika originaliausių. Jie bus eksponuojami „Velomaratono“ metu ir varžysis dėl 1,5 tūkst. litų vertės dovanų čekio dviračių parduotuvėje. Patį gražiausią iš visų išrinks „Velomaratono“ lankytojai. Visų konkurso dalyvių nuotraukas bei konkurso taisykles galima rasti ERGO „Facebook“ puslapyje adresu http://www.facebook.com/ERGO.Lietuva.

„Velomaratono“ metu policijos pareigūnai, bendradarbiaudami su ERGO draudimo grupe, taip pat žymės dviračius. Dviračių žymėjimas – viena būtinų vagysčių prevencijos priemonių. Žymėjimas nemokamas, tačiau gyventojai, norintys pažymėti savo dviratį, turės pateikti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą ir dviračio įsigijimo dokumentą, t. y. dviračio pasą, pirkimo kvitą ar pirkimo-pardavimo sutartį ir pan. Dviračiai bus žymimi šalia Seimo rūmų įrengtoje ERGO poilsio zonoje nuo 13:00 iki 17:00 val.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų