REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lietuvos krepšininkai sėkmingai sužaidė trečiąjį kėlinį ir rezultatu 78:76 (19:24, 20:18, 25:11, 14:23) nugalėjo atkakliai pasipriešinusią Suomijos komandą. Po rungtynių komandos vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas negailėjo ekipai karčių žodžių.

REKLAMA
REKLAMA

„Nežinau, ar tikėjomės tokio gero ir kieto suomių žaidimo. Pradžioje tikrai buvome nepasiruošę ir nesitikėjome, kad jie taip gerai puls. Reikėjo įdėti daug pastangų, kad pakreiptume įvykius mūsų eiga. Šiandien tai pavyko, bet išryškėjo ir labai daug problemų komandoje, kurias reikia taisyti. Dažnai nutrūkdavo gijos tarp aukštaūgių ir mažesnių krepšininkų linijų“, - kalbėjo strategas.

REKLAMA

- Per rungtynes padarėte tik 9 klaidas. Ar tai pozityvus rezultatas? - paklausėme J. Kazlausko.

- Padarėme tik 9 klaidas, bet nepriėmėme ir gerų sprendimų. Devynios klaidos nėra daug, bet blogai tai, kad žaidėme atsargiai tam, kad tik nesuklystume, nebuvo aštrių sprendimų.

- L. Kleizos nesportinės pražangos jau tampa tradicija?

- L. Kleiza tikrai nepiktavališkai, jis tiesiog nesuprato, kaip reikia prasižengti tuo momentu.

- Kas buvo atsakingas už paskutinę ataką?

- Mūsų gynyba ketvirčių pabaigoje buvo labai bloga. Paskutinė mūsų ataka buvo labai negraži, nors buvo pasakyta, ką reikia daryti. Kartais trūksta tos bendros idėjos.

REKLAMA
REKLAMA

- Suomiai labiau mėgo atakuoti iš toli?

- Mūsų tikslas buvo neleisti jiems pajusti žaidimo ir mesti tritaškių. Tas „neleisti jiems pasijausti“ buvo 8 tritaškiai iš vienuolikos. Galima sakyti, kad jie žaidė, o mes sunkiai dirbome. Mums tik dirbti ir belieka. Kartais po lengvų pergalių jūs mus labai išaukštinate, bet mes tikrai nesame tobuli.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų