REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išankstinio mokėjimo paslaugos „Ežys“ vartotojai, turintys vieną iš keturių mokėjimo planų, visą vasarą galėjo gauti nemokamą mobilųjį internetą dovanų – po 500 MB kiekvieną mėnesį. Šiuo pasiūlymu per vasarą pasinaudojo net trečdalis išmaniuosius telefonus turinčių „Ežio“ vartotojų. 38 proc. iš jų nemokamas internetas paskatino žengti pirmuosius žingsnius į išmanumą – prieš tai savo išmaniuosius telefonus jie buvo naudoję tik skambinti ir siųsti SMS žinutes.

REKLAMA
REKLAMA

„Džiugu, kad „Ežio“ dovanotas mobilusis internetas daugeliui vartotojų tapo paskata pradėti naudotis mobiliuoju internetu ir pajusti, kiek naujų galimybių jis atveria, – sakė „Omnitel“ išankstinio mokėjimo paslaugų skyriaus vadovė Saulė Pauplytė-Markevičienė. – Tačiau vasaros akcija įkvėpė ir aktyviuosius „Ežio“ vartotojus, nebeįsivaizduojančius gyvenimo be interneto, programėlių ir socialinių tinklų – visą vasarą jie galėjo naršyti dar daugiau, nevaržydami savęs.“

REKLAMA

Nemokamo interneto pasiūlymu pasinaudoję „Ežio“ klientai mobiliuoju internetu vasarą naudojosi daug aktyviau ir persiuntė net tris kartus daugiau mobiliųjų duomenų nei iki tol.

Pasak S. Pauplytės-Markevičienės, stipriai išaugęs mobiliojo interneto vartojimas bei naujų vartotojų skaičius rodo, kad toks pasiūlymas jiems yra aktualus ir reikalingas, todėl nemokamą mobilųjį internetą dovanų „Ežio“ klientai galės gauti ir įsibėgėjant naujiems mokslo metams, užsakydami iki pat spalio 6 dienos.

REKLAMA
REKLAMA

Išsamią informaciją apie pasiūlymą ir jo sąlygas rasite čia: http://www.ezys.lt/index.php/nauji-pasiulymai/500-mb-dovanu/192281.

„Ežys“ yra vienintelė išankstinio mokėjimo kortelė Lietuvoje, siūlanti vos 9 ct/min. standartinį tarifą į visus Lietuvos tinklus (pirma minutė su 9 ct sujungimo mokesčiu). Šis tarifas yra iki 5 kartų mažesnis nei išankstinio mokėjimo paslaugų rinkoje taikomi standartiniai įkainiai, be to, jam nereikia užsisakyti jokių akcijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų