REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai kuriose pasaulio šalyse jau yra paminklų, kurie skirti Steve‘ui Jobsui, vienam iš Apple įkūrėjų, atminti. Jungtinėms Valstijoms dar tik teks jį pastatyti. Grupė entuziastų nori surinkti 50 tūkst. JAV dolerių verslininko statulai, kurią planuojama pastatyti šalia San Francisko (Kalifornija, JAV) esančios įlankos pakrantėje.

REKLAMA
REKLAMA

Potencialūs paminklo kūrėjai teigia, kad jei projekto finansavimas smarkiai viršys norimą sumą, tai monumentas gali būti iš tiesų gigantiškas – jis prilygtų netgi Laisvės statulai ar Rodo kolosui. Ką gi gaus žmonės už tai, kad paaukojo šiam kilniam tikslui?

REKLAMA

Paaukoję $100 žmonės gaus Steve'o Jobso biografiją, kurią parašė Walteras Isaachsonas, už $200 bus galima gauti džemperį, panašų į tą, su kuriuo taip mėgo vaikščioti Steve‘as Jobsas, o už duotus $25 jums atsiųs įrėmintą nedidelę vieno iš „Apple“ įkūrėjų fotografiją. Sąrašas gana keistas, tačiau jei paaukosite pinigų, tai juk ne dėl dovanų, ar ne taip?

Ir vis tik geriausiu priminimu apie Steve‘ą Jobsą derėtų laikyti jo produktus, kuriuos mes visi gerai žinome. Kalbant apie masyvius statinius, kompanija „Apple“ jau pradėjo statyti naują pagrindinę būstinę, kurios projektas sukurtas, dalyvaujant Steve‘ui Jobsui, ir, matyt, tai taps geriausiu jam paminklu. Kol kas entuziastų projektas surinko 427 JAV dolerius, tačiau priešakyje juk visos 60 dienų.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų