REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujos kartos „Audi A4“ debiutuos 2015 metais. Automobilių specialistai užsimena, kad naujoji „A4“ šios kategorijos automobilių segmente padarys tikrą proveržį. Kaip užsimena britų leidinio „Autocar“ vyrukai, pagrindine inovacija šiuose automobiliuose bus net kelios naujos ekologiškos jėgainės.

REKLAMA
REKLAMA

Būsimosios „Audi A4“ pirkėjams vokiečiai pasiūlys netr tris hibridines jėgaines. Įdomu tai, kad elektros motoro galia jose sieks 110 a.g. Manoma, kad naudojant vien elektros energiją hibridinės „A4“ versijos galės pravažiuoti 40-50 kilometrų. Važinėjant mieste tokių galimybių turėtų užtekti, kad į darbą būtų galima riedėti vien tik „elektriniu“ rėžimu.

REKLAMA

Taip pat vokiečiai žada proveržį ir „Audi A4“ stilistikoje. Žinoma, kaip atrodys serijinis automobilis mes galime dar tik spėlioti. Spėlioja ir „Autocar“ dailininkai, piešdami eskizus. Tačiau visi automobilių dizaino specialistai tikina, kad „Audi“ stiliui reikia rimtų pokyčių. Ir labai panašu, kad naujoji „Audi A4“ bus tas modelis, kurio stilistikoje prasidės rimtos reformos.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų