REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

LRT radijo naujienų tarnyba, LRT.lt

Lietuvos Hidrometeorologijos tarnybos sinoptikai ateinančios savaitės pirmoje pusėje žada lietingus orus, tad po šilto ir sauso savaitgalio nepamiršime į rankinę įsimesti ir skėčio.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienį Lietuvoje nepastoviai debesuota. Lietaus tikimybė nedidelė. Pūs vidutinio stiprumo pietryčių vėjas. Aukščiausia temperatūra 23–28 laipsniai šilumos.

REKLAMA

Artimiausią parą Lietuvoje bus debesuota su pragiedruliais. Naktį iš pirmadienio naktį vietomis, o dieną – jau daug kur trumpai palis. Pūs vidutinio stiprumo pietų, pietvakarių vėjas. Žemiausia temperatūra naktį bus apie 14–19 laipnsių šilumos, o dieną termometro stulpelis gali pakilti ir iki 22–26 laipsnių šilumos. Pajūryje bus kiek vėsiau – apie 20 laipsnių.

Antradienio naktį kai kur, o dieną daug kur trumpai palis. Vietomis lietus bus smarkus ir su perkūnija. Temperatūra naktį svyruos tarp 12 ir 17, dieną – tarp 21 ir 26 laipsnių šilumos. Prie jūros – tradiciškai vėsiau. Čia termometras rodys 18–20 laipsnių šilumos.

Trečiadienį daugelį Lietuvos rajonų naktį merks smarkus lietus. Galima ir perkūnija. Trumpo lietaus kai kur sulauksime ir dieną. Temperatūra naktį bus 12–17, o dieną 19–24 laipsniai šilumos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų