REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Moterys, kurioms vyrai sugadino gyvenimą

Tačiau jos vis tiek juos mylės

Pasaulyje yra nemažai atvejų, kai vyrai apipila moteris rūgštimi ir subjauroja jų veidus ir kitas kūno vietas. Tokios atakos yra dažnos Pakistane, Bangladeše, Afganistane, Nepale, Kambodžoje ir kitose valstybėse. Vyrai taip elgiasi norėdami atkeršyti, kai moterys nesutinka vykdyti jų norų (pvz., moteris nutraukia santykius, nesutinka vyro patenkinti, nepritaria vedyboms ir kt.).

REKLAMA
REKLAMA

Indija

Jai buvo 18 metų. Trys jos kaimynai du metus ją seksualiai išnaudojo, o po to apipylė rūgštimi. Jai buvo nudeginta kaukolės, veido, kaklo, krūtinės ir nugaros oda. Praėjus devyneriems metams mergina apako ir turi klausos problemų.

REKLAMA

Jos tėvas išleido milijonus rupijų merginos gydymui. Dabar jos šeima nebeturi pinigų. Užpuolikai jau yra laisvėje ir jai nuolat grasina, todėl mergina prašo pagalbos iš valdžios, arba leidimo pasitraukti iš gyvenimo.

Kombodža

Sokreun Mean, mergina po pasikėsinimo apako ir liko subjaurota.

Pakistanas

Fakhra Younus buvo užpulta savo vyro Bilal Khar ir sūnaus Ghulam Mustafa Khar. Po išsiskyrimo vyras ją apipylė rūgštimi. Vienas rašytojas jai stengėsi padėti. Moteris buvo gydoma Italijoje, kur jai atliktos 39 rekonstrukcinės operacijos, tačiau moteris nusižudė.

REKLAMA
REKLAMA

Pakistane tokių incidentų užfiksuojama nemažai, todėl galite pamatyti kitų merginų nuotraukų, kurios turi panašią patirtį kaip ir Fakhra Younus.

Bangladešas

Neela buvo priversta ištekėti, kai jai buvo vos 12 metų. Jos vyras ją apipylė rūgštimi, kai merginos šeima negalėjo duoti jam kraičio, kuris įprastas Bangladeše.

Nepalas

22 metų Akriti Rai užpuolė jos vyras, kuris priklauso Neapalo kariuomenei.

Iranas

Mergina Ameneh Bahrami nesutiko užmegzti romantiškų santykių su Majidu Movahedi, studentu iš Teherano universiteto. Sulaukęs neigiamo atsakymo jis apipylė merginą rūgštimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Zambija

Norėdamas atkeršyti, vyras apipylė 13 metų mergaitę.

Azoto rūgštis, sieros rūgštis ir druskos rūgštis yra dažniausiai naudojama tokių užpuolimų metu. Jų yra lengva nusipirkti, paprasta paslėpti, lengva nešiotis ir mesti. Gali netrukti nei minutės, kad būtų patirti rimti nudegimai, net iki kaulų. Vidaus organai gali tiesiog ištirpti, jau nekalbant apie pirštus, nosį ar ausis.

Etiopija

21 metų Kamilat Mehdi gyvenimas pasikeitė iš esmės, kai ją apipylė jos persekiotojas. Jos brolis teigia, kad vaikinas kelis metus sekiojo jos seserį, tačiau mergina bijojo apie tai pasisakyti savo šeimai, nes jis grasino susidorosiąs su ja ir jos šeima. Kaip parodė įvykiai, jis nusprendė merginą apipilti rūgštimi.

REKLAMA

Didžioji Britanija

Patricia Lefranc užpuolė jos meilužis Richardas Remesas. Ji neteko nosies ir akių vokų, moteris nemato viena akimi ir negirdi viena ausimi. Moteris vos nemirė, nes rūgštis pažeidė jos širdį ir plaučius. Vyro motyvas buvo tas, kad moteris atstūmė jį, nes šis buvo vedęs.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų