REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birutė Šarkanaitė

 

Esu patriotė ir didžiuojuosi savo kraštu, dar labiau didžiuojuosi jį garsinančiais žmonėmis. Todėl šių metų Mis Lietuva konkursas buvo dar įdomesnis, nes į finalą pateko net 4 kraštietės: Miglė Blinkevičiūtė, Vilmantė Simanavičiūtė, Justina Ieva Steponavičiūtė ir Simona Burbaitė. Lyg to būtų maža, net dvi iš jų tapo nugalėtojomis - Justina Ieva Steponavičiūtė, Mis Aukštaitija 2013, pelnė „Antrosios vicemis“ titulą, o Simona Burbaitė, Mis Aukštaitija 2013 konkurse pelniusi „Mis foto“ titulą, pasipuošė „Pirmosios vicemis“ juosta ir iškovojo galimybę atstovauti mūsų šaliai „Mis Visata 2013“ konkurse Maskvoje. Laimė išties nenusakoma, nes toks nedidelis miestas kaip Panevėžys nuo šiol gali didžiuotis dar viena Simona (ne tik Krupeckaite).

REKLAMA
REKLAMA

Normalu, kad pirmosios vicemis titulas Lietuvos mastu kol kas nublanksta prieš Mis Lietuva išrinktą Rūtą Elžbietą Mazurevičiūtę ir negali džiaugtis tokiu dideliu dėmesiu, tačiau aš įsivaizdavau, kad Panevėžio krašto dienraščiai mirgėte mirgės jos nuotraukomis ir sveikinimais. Deja, teko labai nemaloniai nusivilti. Dvidešimtuosius leidimo metus skaičiuojantis Panevėžio miesto dienraštis „Sekundė“ leido sau išspausdinti melagingą straipsnį. Jame teigiama: „Daug dėmesio sulaukusiame renginyje dalyvavo net trys panevėžietės <...>“.

REKLAMA

Straipsnyje didžiausias dėmesys kreipiamas Justinai Ievai Steponavičiūtei, Mis Aukštaitija 2013 konkurso nugalėtojai, o „Pirmosios vicemis“ 2013 Mis Lietuvos konkurse titulą iškovojusios panevėžietės Simonos Burbaitės vardas nė nebuvo paminėtas. Perskaičius straipsnį užvirė kraujas. Jau ne pirmą kartą teko girdėti apie minėto dienraščio melagingus straipsnius, bet ši patirtis asmeniškai labai skaudi. Negalima šitaip elgtis su žmonėmis, kurie ko nors šiame gyvenime siekia, pasiekia ir dar garsina gimtąjį miestą. Abi merginos šiuo metu studijuoja ir gyvena Vilniuje, tačiau svarbiausia ne gyvenamoji vieta, o kilmė, kurios Simona Burbaitė nė kiek neslėpė ir kalbinama akcentavo, jog yra kilusi iš Panevėžio. Reikia didžiuotis kiekviena iš keturių konkurso finalisčių, nes, jei atmintis neapgauna, dar nebuvo nė vieno „Mis Lietuvos“ konkurso, kuriame ketvirtadalis gražuolių būtų panevėžietės. Nė viena jų negali būti pamiršta, nes visos jos yra MŪSŲ krašto pažybos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų