REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Indijos karinės jūrų pajėgos penktadienį pranešė, kad narai ištraukė pirmuosius du aukų kūnus iš povandeninio laivo, kuris sprogo ir nuskendo Mumbajaus uoste anksčiau šią savaitę, kai jame buvo 18 žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

„Du kūnai buvo rasti, ir tai patvirtinta. Ieškoma daugiau“, – laivyno atstovas P.V.S.Satishas (P.V.S.Satišas) sakė naujienų agentūrai AFP.

REKLAMA

Dyzelinis elektrinis povandeninis laivas nuskendo stovėdamas karinių laivų remonto įmonėje Mumbajaus uoste trečiadienį paryčiais.

Šis incidentas, įvykęs praėjus porai dienų po to, kai į vandenį buvo nuleistas pirmasis šalies pasistatytas lėktuvnešis, tapo skaudžiu smūgiu Indijos ambicijoms plėsti jūrines pajėgas.

Karinių jūrų pajėgų narams pavyko patekti į laivą, kurio priekinę dalį sunaikino sprogimas. Dabar jie mėgina išpumpuoti vandenį iš kelių skyrių ir iškelti prieš 16 metų pastatytą laivą į paviršių.

REKLAMA
REKLAMA

Pradėtas tyrimas, aiškinantis, kas sukėlė pirminį sprogimą, dėl ko detonavo laive buvę ginklai ir neseniai suremontuotas laivas virto ugnies kamuoliu.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų