REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Saugi kaimynystė yra viena populiariausių ir sėkmingiausių kada nors egzistavusių nusikalstamumo prevencijos priemonių. Ji pagrįsta paprastomis idėjomis ir vertybėmis, kurios priimtinos daugeliui žmonių. Svarbiausia – burtis į saugios kaimynystės grupes, siekiant mažinti nusikalstamumo ir viešosios tvarkos pažeidimų skaičių, kurti savo aplinką saugesne ir geresne vieta gyventi, dirbti, pramogauti, ilsėtis.

REKLAMA
REKLAMA

Atsižvelgdami į vagysčių, plėšimų ir kitokių nusikalstamų veikų nuosavybei daugėjimo tendencijas ir siekdami gerinti tokių nusikalstamų veikų prevenciją ir atskleidimą, Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prienų rajono policijos komisariato pareigūnai ragina gyventojus burtis į saugios kaimynystės grupes.

REKLAMA

Liepos 2-ąją Prienų rajone, Balbieriškio miestelyje, Jaunimo gatvės 13 namo gyventojai susibūrė į saugią kaimynystę „Aktyvūs kaimynai“. Liepos 23-iąją ir rugpjūčio 9-ąją Prienų rajone, Veiverių seniūnijoje, Papilvio kaime esančioje sodų bendrijoje „Aušrinė“ suburtos dvi saugios kaimynystės grupės. Liepos 29 dieną Prienuose, Jaunystės gatvės daugiabučio namo bendruomenė „Jaunystė“ taip pat susibūrė į saugią kaimynystę. 2013 metais Prienų rajone tai jau dešimta saugios kaimynystės grupė. Džiugu, kad iš viso suburta 12 saugios kaimynystės grupų.

Dėkojame už bendradarbiavimą. Dirbdami kartu, mes galime savo darbais ir idėjomis padėti sukurti saugesnę aplinką, geriau užtikrinti gyventojų ir jų turto saugumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų