REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujos spalvos, ratų dizainas ir dekoro detalės stiprina individualumo čempiono pozicijas

Žavus „Opel ADAM”, visai netrukus, su papildomomis interjero ir išorės dizaino galimybėmis stiprins savo individualumo čempiono pozicijas. „Opel” tarptautinėje Frankfurto automobilių parodoje, kuri vyks rugsėjo 12 – 22 dienomis, atskleis ko pirkėjai gali tikėtis ateityje. ADAM dvejomis naujomis kėbulo ir viena stogo spalvomis bei nauju ratų dizainu bei grafikos elementais puikuosi „Opel” stende, 8 salėje.

REKLAMA
REKLAMA

Interjere, stilingas miesto automobilis turi naujus dekoro elementus prietaisų skydelyje, centrinėje konsolėje ir duryse, naujus sėdynių apmušalus ir vidinės stogo dangos dizainą.

REKLAMA

Visa tai dar labiau padidina asmeninių pasirinkimų galimybę – ADAM siūlo rinktis iš 61 tūkst. išorės ir 82 tūkst. vidaus skirtingų kombinacijų, todėl „Opel“ mažasis automobilis tampa individualumo čempionu. Kiekvienas ADAM pirkėjas gali susikurti savo svajonių automobilį.

„Opel“ praplečia ADAM pasirinkimą naujomis patraukliomis kėbulo spalvomis – įmantria raudonmedžio „Mahogany Brown“ ir kerinčia „Arden Blue“. Nauja stogo spalva – gyva ir mirguliuojanti žalsvai gelsva „Limelight Green“ traukia žvilgsnį.

REKLAMA
REKLAMA

Ant baltai dažyto ADAM bus pademonstruota, jog nauja stogo spalva galima dažyti ir variklio groteles bei veidrodėlių rėmus. ADAM klientai interjere taip pat galės rinktis naujas spalvas bei jas derinti su naujais dekoro elementais ir prietaisų skydelio apdaila. Visi nauji apdailos variantai jau bus galimi nuo 2014 m. sausio.

Tarptautinėje automobilių parodoje ADAM parodys, jos jis nėra vien tik ryškus ir spalvotas, tačiau ir turintis geriausias junglumo galimybes automobilis. „Opel“ moderni, pritaikoma ir prieinama (kaina tik 300 eurų) „IntelliLink” informacinė pramoginė sistema leidžia naudotis naujausiomis daugialypės terpės programomis, išmanių telefonų aplikacijomis.

Didelis „IntelliLink“ sistemos privalumas yra tai, jog ji integruoja išmanius telefonus („Apple iOS” ir „Android”). „IntelliLink” automobilyje ADAM leidžia naudotis tokiomis aplikacijomis kaip „Tune-in” pasaulio radijas, navigacija „BringGo” ir „Stitcher“ – pasaulinis „podcast“ interneto radijas. ADAM turi išmanią „Siri Eyes – Free” programą. Aktyvavus šią programą „ADAM“ automobiliuose, vairuotojas gali atlikti daugelį funkcijų nesinaudojant nieku kitu, išskyrus balso komandas ir neatitraukus dėmesio nuo vairavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų