REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žaismingas, bet piktas, tvirtas, bet nutrūktgalviškas – naujasis europietiškas „Kia“ koncepcinis modelis debiutuos rugsėjo 10 dieną Frankfurto automobilių parodoje. Jis atskleidžia būsimą B klasės žaidėją, kuris pasiruošęs stilingai, tačiau tvirtai užkariauti miestiečių simpatijas.

REKLAMA
REKLAMA

Šis koncepcinis automobilis pasiruošęs priimti bet kokį iššūkį, kurį jam gali mesti modernus vairuotojas, automobilis derina savyje atpažįstamą tvirtą charakterį su išskirtiniu stilingu kėbulu, savo palyginus kompaktiškame kėbule derindamas įvairias kontrastingas medžiagas.

REKLAMA

Šis automobilis gimė iš „Kia“ kompanijos siekio kurti naujus netradicinius kompaktinės klasės standartus, siekiant automobiliams suteikti kuo daugiau individualumo, kad jie pasižymėtų malonumu vairuoti, kad nedideli gabaritai netaptų trūkumu, todėl šis konceptas savyje slepia intriguojančius elementus, nebūdingus kompaktinės klasės automobiliams. Jis sukurtas Europoje ir atitinka europiečių skonį bei reikalavimus.

Nepaisant to, kad kol kas nėra jokių planų kurti tokį serijinį automobilį, Frankfurte jis padės pritraukti lankytojų ir potencialių pirkėjų dėmesį ne tik į esamus, bet ir į būsimus „Kia“ modelius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų