REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

28 metų vokietis Robertas Hartingas antradieno vakarą laimėjo trečią pasaulio čempiono titulą iš eilės. Nepaisydamas nugaros skausmų olimpinis čempionas diską nusviedė 69,11 m. „Ginti titulą šiek tiek sunkiau. Visuomet lengviau kažką medžioti ir užspeisti į kampą“, - bild.de kalbėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Vokiečių žiniasklaida rašo, kad R. Hartingas disko metimo finale buvo kankinamas stiprių nugaros skausmų. Jo pasirodymą sekė draugė Julia Fischer, mama Bettina ir tėtis Gerdas.

REKLAMA

„Kai ryte atsikėliau, pajaučiau, kad turėsiu problemų su nugara. Dėl to mano raumenys nuolat buvo įsitempę. Visa nugara – kieta. Visas mano kūnas streikavo, tačiau laimei, mano galva dirbo toliau“, - komentavo triskart pasaulio čempionas.

Kartais perveria skausmas, tačiau su tuo reikia susitaikyti, toks tas didysis sportas. Jei yra adrenalinas, darai viską, ką gali. Tikriausiai tokiomis sąlygomis būčiau patenkintas ir užėmęs antrą vietą“, - toliau kalbėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Pasaulio čempionato sidabro medalį iškovojo lenkas Piotras Malachowskis (68,36 m), bronzos apdovanojimą laimėjo estas Gerdas Kanteris (65,19 m).

Priminsime, kad 41 metų V. Alekna nepateko į disko metimo finalą – kvalifikacinėse varžybose diską toliausiai numetė 61,91 m.

Kaip ir kiekvieną kartą švęsdamas savo pergalę R. Hartingas prieš visas kameras ir fotoobjektyvus perplėšė savo marškinėlius:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų