REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seniai svajojate apie baltą suknelę ir nepamirštamą vestuvių puotą? Tačiau kaip žinoti, kad išrinktasis tikrai yra tas žmogus, su kuriuo norėsite praleisti visą likusį savo gyvenimą ir kuris sugebės padaryti jus laimingiausia moterimi pasaulyje? Juk susitikinėti ir kartu gyventi toli gražu nėra tas pats…

REKLAMA
REKLAMA

Ieškote puikaus vyro? Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria – prieš ištardama lemtingąjį „taip“ atkreipkite dėmesį, ar jūsų mylimasis turi šias savybes:

REKLAMA

1. Linkęs įsipareigoti. Jei galvojate apie rimtus santykius, pirmiausia turėtumėte ieškoti vyro, kuris nebijo įsipareigoti. Atkreipkite dėmesį, kaip jis bendrauja su draugais, šeimos nariais, galiausiai jumis. Ar jis vykdo savo įsipareigojimus artimiesiems? Ar visada tęsi pažadus? Ar visada ateina laiku į jūsų pasimatymus, o jei vėluoja, praneša bent prieš pusvalandį? Atsakymai į šiuos ir panašius klausimus padės jums suprasti, ar jūsų mylimasis yra linkęs vykdyti įsipareigojimus.

REKLAMA
REKLAMA

2. Emociškai stabilus. Jūsų partneris su jumis visada yra meilus ir noriai leidžia laiką drauge? Sveikiname – jūsų draugas greičiausiai bus nuostabus vyras! Jis iš jūsų reikalauja daug dėmesio ir ne visada savimi pasitiki? Galėtų būti ir geriau… Jei ieškote puikaus sutuoktinio, tuomet jums reikia vyro, kuris sugeba kontroliuoti savo emocijas bet kokioje situacijoje. Jei jis grubiai bendrauja su aplinkiniais ir elgiasi kaip beprotis, kai jūs užtrunkate darbe ar pasakote, kad negalėsite šį vakarą susitikti, jūsų draugui greičiausiai trūksta emocinio stabilumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Emociškai nestabilaus vyro nuotaika gali keistis kas penkias minutes ir jam sunkiau sekasi susitvarkyti su gyveniškomis problemomis. Jei jūsų draugas kaip tik toks, kyla grėsmė, kad galiausiai jūsų santykiai taps panašesni į mamos ir sūnaus, o ne mylimųjų – juk kažkam reikės pasirūpinti šiuo dideliu vaiku.

3. Nekontroliuoja jūsų saviraiškos. Pasidažiusi su vakarine suknele ar susivėlusi ryte – jei norite turėti nuostabų vyrą, tekėkite tik už tokio, kuris jus priima tokią, kokia esate, ir niekada nekritikuoja dėl išvaizdos. Tikriausiai daugelis moterų kartais nori pasipuošti ir atrodyti lyg deivės, o kartais kur kas mieliau dėvi džinsus ir sportinius marškinėlius. Kad ir kaip norėtumėte atrodyti tam tikrą dieną, jūsų mylimasis neturėtų dėl to jums priekaištauti. Puiku, jei jis jums pasako komplimentą, tačiau nieko gero, jei jis jums nurodinėja, kokia turėtų būti jūsų šukuosena.

REKLAMA

4. Nenurodinėja, kiek jūs turėtumėte sverti. Jus mylintis vyras niekada jums nepasakys, kad esate per stora. Todėl verčiau nė negalvokite apie bendrą gyvenimą su tuo, kuris pastebi, kad priaugote kelis šimtus gramų. Kita vertus, jei jūsų svoris akivaizdžiai per didelis ir dėl to turite sveikatos problemų, kritiką dėl svorio priimkite kaip rūpinimąsi jumis ir jūsų sveikata. Tačiau ir tokiu atveju jis neturėtų šios kritikos išreikšti grubiai ir leisti sau jus įžeidinėti.

5. Moka valdyti finansus. Tai nereiškia, kad jis turi būti turtingas, tačiau gyvenimas bus kur kas paprastesnis, jei ištekėsite už vyro, kuris moka elgtis su pinigais. Ar jūsų mylimasis toks ir yra, galite visai nesunkiai patikrinti. Tiesiog atkreipkite dėmesį į tai, kaip jis tvarko savo finansus. Ar turi skolų? Jei turi, ar yra paruošęs aiškų planą, kaip ir kada jas atiduos? Ar nepamiršta apmokėti sąskaitų? Ar jis turi bent penkerių metų finansinį planą (kiek per artimiausius penkerius metus uždirbs, sutaupys, ką pirks už santaupas ir pan.)? Tiesa, kad pinigai negali nupirkti meilės, tačiau meilė negali apmokėti sąskaitų, o tai bus svarbu, kai pradėsite šeimyninį gyvenimą.

REKLAMA

6. Mylintis. Žinoma, kiekviena moteris nori, kad jos partneris kuo dažniau rodytų jai dėmesį ir meilę, tačiau meilė nėra tik apkabinimai ir bučiniai. Meilė taip pat yra kur kas daugiau nei dovanos ar gėlės, kurias jis jums įteikia gimtadienio proga. Kur kas svarbiau, kad jūsų gyvenimo draugas jums rodytų meilę rūpindamasis jumis, kartais su jumis nuveikdamas tai, kas patinka jums, bet ne jam, paguosdamas jus tuomet, kai kažkas nepasisekė. Prieš sutikdama su juo sumainyti aukso žiedus įsitikinkite, kad jūsų mylimasis dėmesingas ir mylintis – juk kartu planuojate praleisti visą gyvenimą.

7. Motyvuotas. Neabejotinai kiekvienas save gerbiantis vyras turi turėti tam tikrų tikslų gyvenime ir jų siekti. Ar jūsų mylimasis yra motyvuotas rūpintis savimi, namais, turiningu laisvalaikiu? Ar niekieno neskatinamas jis rūpinasi namų remontu ar geresnio darbo paieškomis? O gal viskas, ką jis nori daryti, yra žiūrėti televizorių ir žaisti kompiuterinius žaidimus? Juk nenorite tekėti už vyro, kuris gyvenime nieko nesiekia, nieko nenori ir kurį nuolat reikia skatinti bent pusvalandžiui išeiti pasivaikščioti?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų