REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Sudužus lėktuvui žuvo buvęs „Microsoft“ viceprezidentas B. Henningsgaardas

Tarp 6 aukų – ir jo septyniolikmetis sūnus Maxas

Manoma, kad lėktuvo avarijoje, vakar įvykusioje East Havene, Konektikute, kai lėktuvas rėžėsi į du gyvenamuosius namus, galėjo žūti net 6 žmonės, informuoja foxnews.com.

REKLAMA
REKLAMA

Nacionalinės transporto saugumo tarybos tyrėjas Robertas Gretzas naujienų konferencijoje teigė, kad lėktuve galėjo būti du arba trys žmonės, o sugriautuose namuose – dar du arba trys žmonės. 

REKLAMA

Penktadienio vakarą vis dar buvo bandoma nustatyti, kiek gali būti žuvusiųjų.

Viename iš namų jau buvo aptikti du lavonai.

Oregono laikraštis “The Daily Astorian” pranešė, kad lėktuvo pilotas buvo Billas Henningsgaardas, 54-erių metų buvęs „Microsoft“ vadovas, keliavęs kartu su 17-mečiu sūnumi Maxu.

------------------

Po to kai rugpjūčio 9-osios rytą nedidelis lėktuvas, turėjęs leistis Tweedo oro uoste, dėl blogų oro sąlygų rėžėsi į gyvenamuosius namus East Havene (Konektikutas), ieškoma piloto ir dviejų namuose buvusių vaikų, informuoja nbcconnecticut.com.

REKLAMA
REKLAMA

Miesto meras Joephas Maturo‘as patvirtino, kad ieškomi vaikai yra vienerių ir trejų metų amžiaus ir daroma viskas, kad tik jie būtų kuo greičiau surasti.

Pareigūnų teigimu, kol kas nepavyko nustatyti lėktuve buvusių asmenų skaičiaus – spėjama, kad gali būti nuo 1 iki 3. Po pirmos avarijos vietos apžvalgos buvo pranešta, kad sunkiai pasiekiamoje vietoje, tarp nuolaužų matyti du kūnai.

Nelaimė įvyko apie 11.25 vietos laiku.

Abu namai, į kuriuos rėžėsi lėktuvas, yra stipriai apgriauti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų