REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Remiantis pramonės šaltinių duomenimis, rugsėjo ir spalio mėnesiais „NAND Flash“ mikroschemų kainos vėl pradės augti. Tokia „optimistinė“ prognozė remiasi padidėjusia NAND mikroschemų paklausa, kurią lems naujų išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių pasirodymas. Kartu prisidės ir mokslų sezono pradžia, kuomet tradiciškai atgyja asmeninių kompiuterių pardavimai.

REKLAMA
REKLAMA

Naujų mobiliųjų įrenginių debiuto galima tikėtis jau šio ketvirčio pabaigoje. Maždaug tuomet atgis Europos vartotojai. Ekspertai, kuriais remiasi leidinys „DigiTimes“, pažymi, kad per vasarą buvo stebimas „NAND Flash“ atminties mikroschemų paklausos ir pasiūlos balansas, tačiau rudenį tiekimas vėl turėtų nespėti pagal užsakymų kiekį.

Kai kurie rinkos žaidėjai, tokie kaip „ADATA Technology“ ir „Phison Electronics“, prognozuoja, jog situacija su kainomis išliks stabili iki pat 2013 metų pabaigos. Vis tik šios kompanijos nėra pagrindiniai „NAND Flash“ rinkos dalyviai – paradui vadovauja kompanijos „Micron“, „SK Hynix“, „Samsung“ bei „Toshiba“, taigi būtent nuo jų priklausys, kaip klostysis situacija šioje rinkoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų