REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paplūdimio lankytojai ketvirtadienį pateikė įtikinamą pateisinimą, kaip viename Niujorko metropoliteno traukinyje prieš dvi dienas atsirado negyvas ryklys.

REKLAMA
REKLAMA

Žuvimi dvokiantis apie metro ilgio padaras išprovokavo komentarų bangą internete, kai jis buvo rastas – ir iškart nufotografuotas – keleivių metropoliteno traukinyje, važiavusiame į Kvinso rajoną.

REKLAMA

„Nenumaniau, kaip jis ten pakliuvo ir kiek laiko išbuvo“, – viena iš keleivių Isvett Verde (Isvet Verd) sakė vietos televizijai WABC po to, kai socialiniame tinkle paskelbė nuotrauką, kurioje matomas „tas vargšas negyvas ryklys“.

Vienas šelmis netgi nufotografavo ryklį su į jo nasrus įdėta cigarete, skardine energetinio gėrimo „Red Bull“ ir geltona metropoliteno elektroninių bilietų kortele.

Ketvirtadienį tinklaraštis Gothamist.com paskelbė gavęs elektroninį laišką iš vieno niujorkiečio, kuriam anksčiau antradienį mobiliuoju telefonu buvo atsiųsta nuotrauka iš Konio salos paplūdimio, kur matoma to vyro dukra, laikanti veikiausiai tą patį ryklį.

REKLAMA
REKLAMA

Panašu, kad gyvūnas buvo bangų išmestas į krantą, kur žmonės su juo fotografavosi atminimo nuotraukoms.

„Mano kaimynė, kuri padarė tą nuotrauką, parašė man, kokia „viršininkė“ atrodė mano dukra, laikydama tą ryklį, kai berniukai iš jos grupės netgi bijojo prieiti artyn“, – sakė vyras, vardu Domenickas (Domenikas).

„Mūsų kaimynė ir mano vaikai padarė nuotraukų su juo, o tuomet vienas vaikinas ryklį išsinešė“, – Domenickas sakė tinklaraščiui .

Vyro kaimynė Alicia Vicino (Alisija Vičino) sakė Gothamist.com esanti įsitikinusi, kad traukinio vagone buvo rastas tas pats ryklys – juolab, kad į Kvinsą važiuojančių metropoliteno traukinių maršrutas prasideda Konio saloje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Atspėjome tai, kai pamatėme jį per žinias. Tarėme, jog tai mūsų ryklys“, – pridūrė A.Vicino.

Niujorko susisiekimo valdyba, kuri taip pat prižiūri metropoliteną, nurodė, kad ryklys buvo išmestas į šiukšlių konteinerį, kai tik traukinys pasiekė savo galinę stotelę Astorijoje – Niujorko rajone, kur gyvena didelė graikų bendruomenė, kurios nariai mėgsta jūrų gėrybes.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų