REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausia interneto prekybos mažmenininkė bendrovė „Amazon.com“ pranešė savo parduotuvę papildžiusi nauju skyriumi: meno kūriniais. „Amazon Art“ pavadintoje virtualioje meno galerijoje interneto vartotojai gali įsigyti daugiau nei 40 tūkstančių paveikslų, piešinių, nuotraukų ir kitų kūrinių iš daugiau nei 150 JAV meno galerijų.

REKLAMA
REKLAMA

„Amazon“ atstovai tvirtina, kad „Amazon Art“ yra didžiausia pasaulyje internetinė originalių ir išskirtinių meno kūrinių kolekcija. Joje pristatyta daugiau nei 4500 dailininkų darbų. Čia galima įsigyti ir 44 JAV dolerius kainuojantį katės portretą, ir 4,85 mln. dolerių įkainotą Normano Rockwello paveikslą „Willie Gillis: Package from Home“.

REKLAMA

Skelbiama, kad 503 „Amazon Art“ siūlomų įsigyti meno kūrinių kaina neviršija 99 dolerių, o 2 517 kūrinių kaina yra didesnė nei 10 000 dolerių. Tuo tarpu didžiausią dalį „Amazon Art“ meno kolekcijos darbų galima įsigyti už 99 - 10 000 dolerių.

„Amazon Art“ pristatymas laikomas dar vienu „Amazon“ bandymu išplėsti savo veiklos sritis. Nors bendrovės pajamos didėja, vis dėlto grynasis pelnas toli gražu ne toks, kokio tikėtasi: per II šių metų ketvirtį „Amazon Art“ patyrė 7 mln. dolerių nuostolių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų