REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena iš trijų moterų, kurias Ohajyje daugiau kaip dešimtmetį kalino, mušė ir žagino jas pagrobęs vyras, trečiadienį stebėjo, kaip nugriaunamas tas kankinimų namas.

REKLAMA
REKLAMA

„Už dingusių žmonių meilę“, – sušuko 32 metų Michelle Knight, drauge su būreliu žmonių paleisdama į orą geltonus balionus. Netrukus po to griovėjų komanda iš balto aptriušusio namo paliko vienus griuvėsius.

REKLAMA

Prieš kelias dienas M.Knight ir dar dviejų moterų kankintojas Arielis Castro  buvo nuteistas kalėti iki gyvos galvos ir dar papildomai daugiau kaip 1 tūkst. metų.

Įviliotos į automobilį žmogaus, kurį pažinojo kaip draugės ar klasės draugės tėvą, tos trys moterys, kurioms tada buvo 20, 16 ir 14 metų, kentė žiaurų mušimą ir nuolatinį žaginimą.

Jo nusikaltimai išaiškėjo 27 metų Amandai Berry sugebėjus su savo šešerių metu dukterimi ištrūkti – ji gegužės 6 dieną per užrakintas namo duris prisišaukė kaimyno pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Tuose nešvariuose, tamsiuose namuose, kur moterys buvo laikomos užrakintuose kambariuose su lentomis užkaltais langais, buvo rasta daugiau kaip 42 kg grandinių.

Dar siaubingesni buvo liesų, išblyškusių ir sumuštų moterų pasakojimai.

„Jaučiuosi labai išlaisvinta, kad žmonės galvoja apie mane kaip apie didvyrę ir pavyzdį, ir man labai patiktų toliau tokia būti“, – trečiadienį sakė M.Knight žurnalistams, laikydama plakatą už kitus dingusius žmones su užrašu „Jūs esate mylimi, niekad nepamiršti“.

Kitai aukai, 23 metų Ginai DeJesus atstovavo teta, kuri valdė ekskavatorių pirmam smūgiui į dviejų su puse aukšto medinį namą Klivlando darbininkų rajone.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų