REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

24-erių metų Sostinės krepšinio mokyklos treneris Žydrūnas Kuodis „Sprite talentų kovos“ finale Palangoje be vargo pakartojo legendinį NBA krepšininko Blake'o Griffino šuolį per automobilį. Sėkmingas dėjimas sulaukė žiūrovų ovacijų ir aukščiausių komisijos vertinimų, o jo autorius – dėjimo į krepšį konkurso nugalėtojo titulo bei bilieto į NBA „Visų žvaigždžių dienos“ renginius Naujajame Orleane (JAV), teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Nugalėtojas neslėpė, kad kelionė į NBA žvaigždžių dieną buvo svarbiausias tikslas. „Jau po kvalifikacinio turo Druskininkuose sakiau, kad turiu vieną tikslą – važiuoti į Ameriką. Labai ruošiausi, stengiausi ir daug dirbau“, – pasakojo Ž. Kuodis po šeštadienį pajūryje vykusio krepšinio turnyro finalo.

REKLAMA

Krepšininko pastangos neliko nepastebėtos. Vertinimo komisija, kurią sudarė Premjeras Algirdas Butkevičius, krepšininkas Jonas Valančiūnas, NBA legenda Darrylas Dawkinsas, „Coca-Cola Hellenic Baltic“ generalinis direktorius Valdas Pakštys ir „The Coca-Cola Company“ atstovė Agneta Šakalytė, už Ž. Kuodžio dėjimą skyrė aukščiausius balus – dešimtukus.

Praėjusiais metais stebėtojo teisėmis į NBA žvaigždžių dieną jau vykęs Ž. Kuodis džiaugėsi galimybe darkart apsilankyti Amerikoje. „Nuostabu iš arti matyti visas NBA žvaigždes, kurias matydavau vaikystėje ir iš kurių sėmiausi įkvėpimo dėjimams“, – teigė „Sprite talentų kovos“ dėjimo konkurso nugalėtojas.

REKLAMA
REKLAMA

Ž. Kuodžio dėjimas:

Galimybę laimėti kelionę į NBA „Visų žvaigždžių dienos“ renginius turi ir dar vienas turnyro dalyvis virtualioje erdvėje. Iki rugsėjo 15 d. 16–24 m. jaunuoliai kviečiami internetinėje svetainėje www.sprite.lt registruoti 30 sekundžių video su savo metimais.

Įspūdingiausių metimų video autorius, kuris surinks daugiausia balsų ir specialios komisijos vertinimų, laimės kelionę į JAV.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų