REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Omnitel“ pranešė pirmoji iš Lietuvos mobiliojo ryšio operatorių savo klientams pasiūliusi išmaniųjų telefonų duomenų apsaugos paslaugą, kuri teikiama bendradarbiaujant su UAB „NOD Baltic“.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo šiol visuose „Omnitel“ salonuose galima įsigyti „ESET Mobile Security“ antivirusinę apsaugą išmaniesiems telefonams su „Android“ operacine sistema.

REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, kad antivirusinė apsauga telefonams tampa ypač svarbi, dar kartą įrodė prieš porą mėnesių tarp Lietuvos mobiliojo ryšio klientų plitęs vadinamasis „Privet tut fotki“ virusas, platintas SMS žinutėmis.

Skelbiama, kad antivirusinė apsauga ypač aktuali išmaniesiems įrenginiams su „Android“ operacine sistema, kuriems, pasak specialistų, yra sukuriama didžioji dalis interneto virusų. ESET duomenimis, 2012 m. buvo aptiktos 56 skirtingos kenkėjų šeimos, skirtos mobiliesiems įrenginiams su „Android“ operacine sistema.

REKLAMA
REKLAMA

Standartinė telefono antivirusinio paketo kaina metams - 45 Lt, tačiau klientai, išsimokėtinai įsigyjantys iš „Omnitel“ išmaniuosius telefonus su „Android“ operacine sistema ir mobiliuoju internetu, „ESET Mobile Security“ apsaugą metams gaus iš „Omnitel“ dovanų už simbolinę 1 cento kainą, sakoma pranmešime.

Įsigydamas paketą, klientas gaus specialų aktyvinimo kodą, kurį jam reikės suvesti atsisiuntus „ESET Mobile Security“ programėlę, tai galima padaryti nuskaičius QR kodą arba apsilankius www.eset.lt/atsisiusti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų