REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

Avinas

REKLAMA

Daug neplanuokite ir nežadėkite – tegu įvykiai rutuliojasi savaime, be jūsų įsikišimo. Tai palankus metas aplankyti draugus, beje, jūsų paramos jiems itin reikia.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Trūks jėgų, ryžto – tai į naudą, nes šiandien labiau seksis ramiems, lėtiems. Daugiau laiko skirkite namams, šeimai, spręskite vaikų problemas. Nepasiduokite liūdesiui, šypsokitės, net jei tam, jūsų nuomone, nėra progos!

REKLAMA

Dvyniai

Gana sėkminga diena, ypač jei jūsų darbas kūrybinis ar susijęs su vaikais. Tiesa, nederėtų pasiduoti azartui, – viską darykite ramiai, apgalvoję.

Vėžys

Sudėtingas laikas: neleiskite, kad atsinaujintų įtarimai, nepasitenkinimas, verčiau manykite, jog viskas gerai. Šiandien daug kas priklausys nuo smulkmenų, tad viską darykite tik gerai apgalvoję.

Liūtas

Svarbiausia neužsiimti savigrauža, nekaltinti savęs dėl svetimų nesėkmių, nelaimių. Stebėdami aplinkinius, ypač sutuoktinį, matysite savo problemas, tad ar reikia juos kritikuoti, ant jų pykti?

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Nesileiskite į ambicijų kovą nei namuose, nei darbe, o į gautas pastabas reaguokite ramiai – vargu ar kas išties mėgina jus užgauti, pažeminti.

Svarstyklės

Nebloga diena, kai kas gali pasikeisti jūsų naudai. Tačiau neskubinkite įvykių, nepersidirbkite – tai pakenks ne tik sveikatai, bet ir darbo kokybei. Svarbių reikalų geriau neatidėti.

Skorpionas

Iniciatyva gali išslysti iš rankų, bet tai nereikš pralaimėjimo. Tiesiog reikia būti manevringesniems, lankstesniems. Ieškokite gerų sąjungininkų, kad galėtumėte išlaikyti užimtas pozicijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Noras siekti ko nors nauja gali jus paversti nelaimingų aplinkybių auka – dabar nepalanku ką nors keisti. Dažniau atsipūskite dirbdami, nepasiduokite nerimui, pykčiui. Ir paklausykite draugų (ypač motinos) įspėjimo.

Ožiaragis

Nepalankus metas, verta atsiriboti nuo sunkių darbų ir rūpesčių, bendravimo, nespręsti jokių problemų, – nieko gera nenuveiksite.

Vandenis

Įtampa augs tiek jumyse, tiek šalia jūsų, bet ne viskas taip blogai, kaip atrodo. Ir ne su viskuo dabar reikia kovoti. Neieškokite priešų. Pasistenkite būti atlaidesni ir pakantesni.

Žuvys

Nepraraskite tvirtybės ir kantrybės. Būkite ypač atsargūs, apdairūs ir niekur neskubėkite. Vis dėlto tai neblogas laikas spręsti finansines problemas.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų