REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kauno „Žalgirio“ komanda pirmadienį susirinko į pirmąją treniruotę „Žalgirio“ arenoje, kur ketina kloti pamatus naujojo sezono kovoms. Komandos vadovai viliasi, kad prie perspektyvaus jaunimo prisidės ir patyręs 37 metų įžaidėjas Šarūnas Jasikevičius.

REKLAMA
REKLAMA

„Šarūnas yra Kauno ir Lietuvos ikona, – basketnews.lt. sakė „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas. – Norėtume, kad jis sutiktų karjerą pabaigti „Žalgiryje“. Jis žino mūsų galimybes, mes žinome jo, ir būtume labai laimingi, jeigu jis pasektų Arvydo (Sabonio) pavyzdžiu ir karjerą baigtų gimtajame mieste. Durys jam visada atviros.“

REKLAMA

Priminsime, kad Š. Jasikevičius prieš kelias dienas atmetė Tel Avivo „Maccabi“ pasiūlymą ir kol kas nėra apsisprendęs, kur rungtyniaus kitą sezoną. Pastarąjį sezoną įžaidėjas vilkėjo „Barcelona“ klubo marškinėlius. D. Motiejūnas ir „Žalgiris“ viliasi, kad jei ne šiemet, tai kitą sezoną Jasikevičius apsivilkts žaliai baltus marškinėlius.

Žalgiriečių pratyboms pirmadienį vadovavo į Lietuvą sugrįžęs strategas Iliasas Zourosas ir visą vasarą individualiai su žaidėjais dirbęs Priitas Vene.

REKLAMA
REKLAMA

Be pagrindinės sudėties krepšininkų Pauliaus Jankūno, Tado Klimavičiaus, Vytenio Lipkevičiaus ir Artūro Milaknio pirmajame pasiruošimo sezonui etape darbuosis į komandą pretenduojantys jaunieji žalgiriečiai Kasparas Vecvagaras, Mindaugas Kupšas, Tauras Jogėla, Tomas Dimša, Marius Grigonis, Vaidas Kariniauskas, Artūras Gudaitis, Lukas Lekavičius, Justas Tamulis, Paulius Sorokas ir Nerijus Barauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų