REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Panevėžio "Ekranas" dramatiškose rungtynėse išplėšė pergalę Gargžduose rezultatu 1:2. Tris taškus ekraniečiai iškovojo jau per teisėjo pridėtą laiką ir žaisdami dešimtyje.

REKLAMA
REKLAMA

Po mačo FKE kapitonas Giedrius Tomkevičius tvirtino, kad ši pergalė, nors ir pasiekta labai sunkiai, tačiau yra svarbi psichologiškai. Anot ekraniečio, Gargždų "Banga" šiandien parodė savo charakterį, tad mačas klostėsi nelengvai.

REKLAMA

"Rungtynės sunkios, kaip ir tikėjomės. Visų pirma atiduodame pagarbą Gargždams už kovą. Mums nepavyko žaisti kokybiškai, ypač pirmame kėlinyje, manau. Bandėme žaisti "žemą" kamuolį, bet, galbūt, taip greitai, kaip norėjome, to daryti neleido aikštė" - pirmą kėlinį apibūdino G. Tomkevičius

"Antrame kėlinyje pakoregavome žaidimą, išleidome antrą puolėją, bandėme žaisti "ilgesniais" kamuoliais. Priekį stengėmės kovoti, susirinkti kamuolius ir galiausiai palaužėme varžovų komandą. Manau, kad pergalę lėmė taktikos pakeitimas ir E. Varno išėjimas į aikštę" - apie antrą rungtynių pusę pasakojo komandos kapitonas.

REKLAMA
REKLAMA

"Egidijui Varnui parako dar dešimčiai metų į priekį užteks" - nuotaikingai apie įvartį pelniusių ilgametį FKE puolėją kalbėjo G. Tomkevičius.

"Bangos" žaidimas man tikrai patiko. Gal šiek tiek ir nesitikėjome to. Treneriai akcentavo, kad į jų pasikeitimus nereikia kreipti dėmesio. Džiaugiuosi, kad visvien išplėšėme tris taškus. O žaidimą gerinsime, ieškosime kažko naujo, galbūt" - mačą ir varžovus apibūdino FKE gynėjas.

"Ne tiek dėl pertraukos čempionate, kiek dėl tų Europos rungtynių dabar dar žaisti kiek sunku, bet reikia grįžti į A lygą, į realybę. Pralošėme islandams, tad pergale pažymėti sugrįžimą į Lietuvos čempionatą buvo emociškai svarbu" - mintimis dalijosi G. Tomkevičius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų