REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakarykštis festivalio koncertas

Vakarykštis festivalio koncertas

REKLAMA

Gražų penktadienio vakarą „Amatų, muzikos ir alaus festivalyje“ lankytojus linksmino nuotaikingas koncertas, kuriame pasirodė „69 Danguje“, R. Bubnelis ir A. Bagdonavičienė, S. Januška ir „Studija“ bei „Žas“. Vakarinis renginys pritraukė nemažai žiūrovų ne tik iš pačio Pakruojo, bet ir visos Lietuvos.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmosios koncertavę trys „69 Danguje” merginos, po pasirodymo žarstėsi tik teigimais atsiliepimais apie renginį: jas sužavėjo ne tik festivalio koncepcija, bet ir pats Pakruojo dvaras, publika. Tiesa, viena narė pridūrė, jog kad ir kokia šauni bebūtų šio festivalio idėja, reikia pasistengti, kad alkoholio vartojimas netaptų vieninteliu lankytojų tikslu. Būtent to ir siekia festivalio organizatoriai. 

REKLAMA

Amatininkai Pakruojo festivalyje pradėjo antrąją renginio dieną

Anksti ryte priešais Pakruojo dvaro pagrindinius rūmus ėmė kurtis amatininkų ir bendruomenių kiemeliai, kurie ir pradėjo antrąją (ir pagrindinę) „Amatų, muzikos ir alaus festivalio“ dieną. Gyvenimas aikštėje tiesiog virte verda - akis džiugina kruopščiai pagaminti dirbiniai, alkį žadina nepaprastai skaniai kvepiantys patiekalai, o mažojoje scenoje gyvai atliekama liaudiška muzika tiesiog neleidžia sėdėti vietoje. Kiekvienas amatininkas stengiasi atkreipti lankytojų dėmesį – visų darbo vietos išpuoštos, eksponuojami dirbiniai, bendruomenių atstovai sveikina svečius dainomis ir ruošiasi eisenai.

Lankytojų dar nėra labai daug – šiuo metu aktyviausiai lankosi patys pakruojiečiai ir vakar atvykę svečiai, o daugiau jų tikimasi sulaukti popiet ir vakare kuomet vyks koncertai, varžytuvės ir kiti renginiai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų