REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Maskva pateko į pačių nedraugiškiausių pasaulio miestų sąrašą

Paaškėjo draugiškiausi ir nedraugiškiausi miestai

Rusijos sostinė pateko į pačių nedraugiškiausių pasaulio miestų sąrašą. Miestus reitingavo JAV žurnalas Condé Nast Traveler, remdamasis skaitytojų apklausa. Maskvai atiteko 16 vieta, rašo „gazeta.ru“. Vienų respondentų nuomone šis miestas yra „gąsdinantis ir priešiškas“, kiti vadino jį „gana nuobodžiu“, dar kiti teigė, kad mažai miestiečių kalba kokia nors kita kalba, išskyrus rusų. O štai pačių draugiškiausių ir pačių nedraugiškiausių miestų sąrašas, kurį skelbia „Euronews“.  

REKLAMA
REKLAMA

Draugiškiausi

1. Florianopolis, Brazilija 2. Timpu, Butanas 3. Kvinstaunas , Naujoji Zelandija 4. Čarlstonas, Pietų Karolina (JAV) 5. Paro, Butanas 6. Margaret River, Australija 7. Mandalajus, Birma (Mianmaras) 8. Kilkenis, Airija 9. Ubudas, Balio sala (Indonezija) 10. Čiangmajus, Tailandas

REKLAMA

Nedraugiškiausi  

1. Niuarkas, Niu Džersio valstija (JAV) 2. Islamabadas, Pakistanas 3. Oklendas, Kalifornija (JAV) 4. Luanda, Angola 5. Kuveitas, Kuveitas 6. Lomė, Togas 7. Niu Heivenas, Konektikuto valstija (JAV) 8. Detroitas, Mičigano valstija (JAV) 9. Atlantik Siti, Niu Džersio valstija (JAV) 10. Tanžeras, Marokas Tuo tarpu agentūra „ITAR-TASS“ praneša, kad 2013 metais Maskvą aplankė per 10 mln. turistų iš Rusijos ir užsienio. Į oficialią statistiką neįtraukti į miestą atvykstantys žmonės, kurie apsistoja ne viešbučiuose, o pas gimines. Teigiama, kad Maskvą dažniausiai aplanko turistai iš Vokietijos, Kinijos, Prancūzijos, JAV ir Italijos. 90 procentų Maskvoje paviešėjusių turistų lieka visiškai patenkinti. Tą liudija Socialinės rinkodaros instituto atlikti tyrimai. Pažymima, kad į pačių draugiškiausių miestų sąrašą pateko nelabai įtakingų valstybių nedideli ir vidutinio dydžio miestai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų