REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

S. Berlusconi piktinasi „niekuo nepagrįsta“ galutine teismo nutartimi

Aukščiausias Teismas patvirtino Italijos ekspremjerui skirtą laisvės atėmimo bausmę

Buvęs Italijos premjeras Silvio Berluscon savo jausmingame vaizdo pranešime pareiškė, kad laisvės atėmimo bausmę numatanti nutartis byloje dėl mokesčių vengimo, kurią ketvirtadienį patvirtino aukščiausias šalies teismas, „visiškai niekuo nepagrįsta“.

REKLAMA
REKLAMA

Romos kasacinio teismo nutartis, kuri nebegali būti skundžiama, buvo paskelbta po tris dienas trukusio svarstymo. S.Berlusconi tame posėdyje nedalyvavo.

REKLAMA

„Mainais į įsipareigojimus, kuriuos vykdžiau beveik 20 metų savo šalies labui, ir beveik pasibaigus mano viešajam gyvenimui, man atsilyginama kaltinimais ir nutartimi, kuri visiškai niekuo nepagrįsta ir atima mano asmeninę laisvę bei politines teises“, – piktinosi milijardierius žiniasklaidos magnatas ir žadėjo „tęsti kovą“.

„Niekas negali suprasti tikro smurto, kuris buvo taikomas išimtinai man virtinėje kaltinimų ir bylų, kurios tikrovėje neturėjo jokio pagrindo“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

S. Berlusconi pareiškė, jog daugiau nei pusė bylų, kurios jam buvo iškeltos, yra „tikras teisinis persekiojamas, neturintis pavyzdžių civilizuotame pasaulyje".

Jis taip pat kritikavo savo šalies teismų darbą ir sakė: „Ar tokios Italijos norime? Ar tokią Italiją mylime? Visiškai ne.“

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų