REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viename iš prie mokyklos esančių apsaugos kamerų užfiksuotame vaizdo įraše matyti, kaip Danielis Pelkas kaip ir bet kuris vaikas žaidžia aikštelėje prie mokyklos.Tačiau praėjus vos 36 valandoms nuo vaizdo įrašo padarymo jis jau buvo miręs – jį nužudė tikra jo paties motina Magdelena Luczak (27 metai) ir jos sugyventinis Mariuszas Krezolekas (34 metai), informuoja dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Birminghamo karūnos teismas juos abu pripažino kaltais dėl keturmečio nužudymo, kuris buvo marinamas badu tiek, kad ieškodavo maisto mokyklos šiukšliadėžėse ir vogdavo iš klasės draugų.

REKLAMA

Jis mėnesių mėnesius buvo mušamas, laikomas užrakintame drėgname kambaryje šeimos name Coventry. Berniukas taip pat per prievartą buvo maitinamas druska ir verčiamas už bausmę atlikti sunkius fizinius pratimus.

Pora, kurie dėl Danielio mušimo, kankinimo ir mirties kaltino vienas kitą, bausmę išgirs penktadienį.

Pabrėžiama, kad berniukas ne tik kentė motinos ir jos sugyventinio smurtą, bet ir nesulaukė jokios pagalbos iš mokytojų, Nacionalinės sveikatos sistemos atstovų ar socialinių darbuotojų.

REKLAMA
REKLAMA

Per paskutinius du savo gyvenimo mėnesius vaikas mokykloje du kartus pasirodė su mėlynėmis veide, o mokytoja taip pat matė sumuštą kaklą.

Tyrimo metu turėtų būti nustatyta, kodėl buvo praleistos visos galimybės išgelbėti vaiką.

Berniuko biologinis tėvas Erykas Pelkas, gyvenantis Lenkijoje, sakė, jog tikisi, kad “žudikai supus kalėjime”.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų