REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka papasakojo, kaip Pripetės upėje (Gomelio srityje) jam pavyko pagauti tris šamus, kurių vienas svėrė beveik 60 kilogramų.

REKLAMA
REKLAMA

"Aš pats šamą 57 kilogramų ištraukiau. Tris - 57, 24 ir 7 kilogramų - šamus pagavau", - pasigyrė prezidentas pasitarime apie medžioklės ir žvejybos taisyklių tobulinimą; siužetas buvo parodytas per televizijos kanalą ONT.

REKLAMA

Reaguodamas į prezidento informaciją apie sugautą 57 kilogramų šamą, vicepremjeras Michailas Rusyj tarė: "mano ūgio". Į tai A.Lukašenka kukliai atsakė: "bet ne svorio, vis dėlto"

"Aš toks pat žvejas kaip ir medžiotojas", - prisipažino Baltarusijos prezidentas. Pasak jo, visai neseniai "Pripetėje žuvų nebuvo".

"Bet ten įvedė tvarką. Dabar pirštą įkiši, žuvis tą pirštą čiumpą", - kalbėjo A.Lukašenka.

Penktadienį Kremlius paskelbė Rusijos prezidento Vladimiro Putino žvejybos nuotykius - esą Sibire jis pagavęs 21 kilogramo lydeką, bet tinklaraštininkai iš karto suabejojo, ar tik šis svoris nėra perdėtas. Anot jų, tiek sverianti nuotraukoje parodyta lydeka turėtų kaip akmuo nuskęsti į patį ežero dugną.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų