REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kelionių tinklalapis Makalius.lt sulaukė laiško iš keliautojos Guodos Z., kuri pasidalino savo nuomone apie nuostabiame Koso Kardamenos mieste įsikūrusį, tik suaugusiesiems skirtą, viešbutį  „Carda Beach Hotel - Adults Only“ 5*. „Gegužės mėnesį su vyru lankėmės Koso saloje, apsistojome „Carda Beach Hotel - Adults Only“ 5*. Viešbutis labai naujas. Galiu pasakyti kad maistas labai įvairus ir tiesiog tobulas! Visada karštas ir niekada nebuna tuščių padeklų, kad ir kada ateitum - visada buna pilna maisto. Taip pat yra itališko, kinietiško maisto restoranėliai pačiame viešbutyje. Jeigu atsibosta bendras maistas, už papildomą mokestį galima nueiti pavalgyti. Manau, tai labai svarbu, kai nori atsipalaiduoti ir nesirūpindamas pailsėti. Viešbutyje dirba viena lietuvaitė, personalas ganetinai malonus ir visada viskas švaru. Kambariai gražūs, labai stilingi ir elegantiški, nestandartinio dizaino, labai erdvūs. Kambarines dirba puikiai.

REKLAMA
REKLAMA

Viešbutyje dideli baseinai, o štai pramogų vakarais nėra, viešbutis skirtas tik suaugusiems ir tik ramiam poilsiui. Viešbutis Kardamenoje, pačiame siautulingiausiame mieste, tačiau, viešbutyje to tikrai nejausite. Nebent eisite ar važiuosite į miestą (maždaug 1 km). Prie viešbučio baseino daug gultų, yra SPA centras, belaidis internetas nemokamas prie administratorės patalpų, kur daug minkštasuolių. Tikrai rekomenduočiau šį viebutį. Man su vyru patiko“, - laiške rašė Guoda Z.

REKLAMA

Šiek tiek faktų apie „Carda Beach Hotel - Adults Only“ 5*. Stilinguose „Carda Beach“ numeriuose rasite patogias lovas, DVD grotuvus, prabangius vonios kambarius su plaukų džiovintuvais, nemokamais higienos reikmenimis, ir balkonus, iš kurių matosi jūra bei sodas. Taip pat kambaryje arbatos / kavos aparatas, mini baras, šaldytuvas. Kambario dydis - 28 kv.m.  

„Carda“ SPA centre siūlomos įvairiausios jėgas atstatančios procedūros, tarp kurių - kaitinimasis saunose ir hamamuose (turkiškose pirtyse), maudymasis sūkurinėje vonioje bei relaksacijos seansai šildomais krėslais apstatytame poilsio salone. Viešbutyje galima apsistoti su paaugliais nuo 16 metų. Beje, automobilį galima nemokamai laikyti privačioje aikštelėje viešbučio teritorijoje (rezervuoti nebūtina).

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų