REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Neseniai ištekėjusi pop scenos deivė Oksana Pikul su vyru krepšininku Simu Jasaičiu medaus kopinėti išvyko į egzotiškuosius Maldyvus, kuriuose mėgaujasi poilsiu, vienas kitu ir pirmosiomis oficialiomis vyro ir žmonos akimirkomis.

Neseniai ištekėjusi pop scenos deivė Oksana Pikul su vyru krepšininku Simu Jasaičiu medaus kopinėti išvyko į egzotiškuosius Maldyvus, kuriuose mėgaujasi poilsiu, vienas kitu ir pirmosiomis oficialiomis vyro ir žmonos akimirkomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Daug gerbėjų turinti O. Pikul socialiniame tinkle pasidalina ir akimirkomis iš auksinių pakrančių ir permatomo vandens rojaus Maldyvų – neseniai atlikėja pasidalino ryklių jauniklių nuotraukomis, S. Jasaičio žvejybos laimikiais bei stulbinančiais gamtos vaizdais, o štai šiandien parodė, kaip atrodo jos rytas. Nuotraukoje užfiksuotas dešimt balų vertas vaizdas – žydras dangus, permatomas vanduo, baltas smėliukas ir staliukas, ant kurio padėtas gėrimas ir knyga. „Kokosas, knyga...Musu nuostabus rytas, Maldives“, – po užfiksuota akimirka parašė pati O. Pikul.

REKLAMA

Įdomu tai, kad ant stalelio gulinti knyga – neįtikėtino populiarumo sulaukęs erotinis romanas “Fifty Shades of Grey“, visame pasaulyje išverstas į daugiau kaip 50 kalbų ir skaitytojų pramintas „moterų pornografija“. Knygoje apstu erotinių scenų ir dviejų įsimylėjėlių – turtuolio Kristiano Grėjaus ir paprastos merginos Anos Stil – kūniškos palaimos ieškojimų.

E L James trilogijos „Penkiasdešimt atspalvių“ istorija prasideda, kai literatūrą studijuojanti Anastazija Stil, nuvykusi imti interviu iš jauno, žymaus ir pasakiškai turtingo verslininko Kristiano Grėjaus, supranta sutikusi patrauklų, tačiau keistą baugulį keliantį vyrą. Užsimezgus aistringam romanui, Grėjus pareikalauja pasirašyti sutartį, pagal kurią jam būtų leista visiškai valdyti merginos gyvenimą. Pasirodo, žavusis verslininkas kankinamas vidinių demonų ir neįprastų poreikių.

REKLAMA
REKLAMA

Antrojoje trilogijos dalyje „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“ netradicinė Kristiano ir Anastazijos meilės istorija pakreipiama nauja linkme, kai išsigandusi tamsių besikankinančio verslininko paslapčių ir nutraukusi su juo santykius, Anastazija Stil įsidarbina vienoje Amerikos leidykloje. Tačiau aistra Grėjui neblėsta – Kristianas pateikia naują pasiūlymą, kuriam ji atsispirti nepajėgia. Knygą vainikuoja svarbiausias Anastazijos gyvenimo sprendimas.

Erotinę trilogiją „Penkiasdešimt atspalvių“ pasaulyje įsigijo daugiau nei 80 milijonų žmonių, knygos jau išverstos į 50 kalbų. Pagal pasauliniu fenomenu tapusią trilogiją kino studijos „Universal Pictures“ ir „Focus Features“ įsigijo teises kurti filmą, kurį kino ekranuose žiūrovai turėtų išvysti 2014 m. rudenį.

Panašu, kad atlikėja taip pat susidomėjo šia visame pasaulyje stulbinančiai populiaria knyga ir savo medaus mėnesiui pasirinko būtent ją – „knygą, žadinančią aistras, kaip tik medaus mėnesiui“, – anot vienos, taikliai nuotrauką pakomentavusios moters.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų