REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

P. Gražulis jau paleistas iš areštinės

P. Gražulis pasišalino iš Gedimino prospekto (Papildyta 15:37)

Prieš pat seksualinių mažumų eitynių pradžią apie 12:50 buvo sulaikytas Seimo narys Petras Gražulis. Jam buvo uždėti atrankiai ir jis paguldytas ant šaligatvio.

Prieš pat seksualinių mažumų eitynių pradžią apie 12:50 buvo sulaikytas Seimo narys Petras Gražulis. Jam buvo uždėti atrankiai ir jis paguldytas ant šaligatvio.

REKLAMA

(Papildyta 15:37) P. Gražulis paragino minią žmonių išsiskirstyti. Pats politikas jau pasišalino iš Gedimino prospekto. 

(Papildyta 15:28) Išsiskirsčius eitynių dalyviams, policija praleido P. Gražulį. Jis pradėjo sakyti kalbą, kurioje teigė, kad mes turime apginti vaikus, šeimą kaip tradicines visuomenės vertybes. Tačiau raitoji policija beveik lipdama ant žmonių įsimaišė tarp minios ir apsupo P. Gražulį su keliomis kolegomis, tarp jų ir S. Buškevičių. Taip pat policija suiminėja keletą žmonių.

(papildyta 15:08) Prie Vasario g. 16 gatvės yra didinamos policijos pajėgos, nes ten policija yra užblokavusi automobiliais praėjimą. Toje vietoje yra politikas P. Gražulis. Susirinko nemaža minia jo bendraminčių. Kitoje barikadų pusėje yra renginio vietą norintys palikti eitynių dalyviai.

REKLAMA
REKLAMA

(Papildyta 14:58) Petras Gražulis jau paleistas iš areštinės. Jis nuvyko prie Lukiškių aikštės, kur dabar vyksta seksualinių mažumų renginys, tačiau arčiau jo neprileido policijos pareigūnai. Jis piktinasi, kad policija yra užblokavusi Gedimino prospektą. Seimo narys, teigė, kad visi turi teisę naudotis Gedimino prospektu. P. Gražulis priešingoje barikadų puseje sako kalbas, tačiau policija pas jį žurnalistų kategoriškai nepraleidžia. Seimo nariu teigimu, jis nori patekti į Seimą.

REKLAMA

(Papildyta 14:22) Prieš homoseksualų eitynes Vilniuje sulaikytas ir policijos automobiliu išgabentas Seimo narys "tvarkietis" Petras Gražulis.

Parlamentaras apie 12.50 buvo sulaikytas netoli partijos "Tvarka ir teisingumas" būstinės Gedimino prospekte. Jį ant šaligatvio pargriovė būrys policininkų ir surakino rankas.

Vėliau jis buvo įsodintas į policijos automobilį ir išgabentas.

Policija BNS nepatvirtino, kad sulaikytas asmuo - parlamentaras.

BNS Seimo narys atsiliepęs telefonu patvirtino apie sulaikymą.

"Sėdžiu karceryje", - BNS teigė jis.

Parlamentaras, paklaustas, už ką jis buvo pašalintas iš Gedimino prospekto, kur vyksta homoseksualų eitynės ir kur susirinkę tie, kurie nepritaria "homoseksualių santykių propagavimui", teigė nežinantis: "Už tai, kad esu Gražulis, kad esu Seimo narys, kad esu prieš komoseksualus".

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.  

Kartu su politiku sulaikytas dar vienas protestuotojas.

Primename, kad šiandien taip pat Gedimino prospekte buvo sulaikytas buvęs Kauno meras Vytautas Šustauskas.

Jis įvykio vietoje šūkavo ir vartojo necenzūrinius žodžius. V. Šustaukas ėjo kartu su žmonių grupe.

Abu politikai nuvežti į 3 policijos komisariatą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų