REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Kremlius penktadienį paneigė, kad internete paskelbtoje nuotraukoje, kurioje esą matyti, kaip prezidentas Vladimiras Putinas dar Sovietų Sąjungos laikais, kai buvo KGB agentas, padeda areštuoti disidentą, yra įamžintas būtent jis.

REKLAMA
REKLAMA

Nuotraukoje, kurią išplatino vienas rusų tinklaraštininkas, matyti į V.Putiną panašus vyras, stebintis, kaip šiurkščiai areštuojamas kovos už demokratines teises aktyvistas.

REKLAMA

Valstybinė naujienų agentūra „RIA Novosti“ pranešė, kad minima nuotrauka tikriausiai yra paimta iš knygos ir kad joje esą užfiksuota, kaip V.Putino gimtajame Leningrade, kuris dabar vadinasi Sankt Peterburgas, 1989 metais areštuojamas Demokratų sąjungos aktyvistas Valerijus Terechovas.

Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas sakė, kad toks scenarijus tiesiog neįmanomas, nes tuo metu V.Putinas vis dar dirbo KGB agentu Rytų Vokietijoje, į kurią buvo nusiųstas keleriais metais anksčiau.

REKLAMA
REKLAMA

"Jo prašymu nustatėme, kada jis (V.Putinas) grįžo iš Vokietijos. Ir pasirodė, kad jis iš Vokietijos grįžo trys mėnesiai po to, kai buvo padaryta ta nuotrauka", - sakė atstovas ir minėtus įtarimus atmetė kaip „melą“.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų