REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mafijos baimė privertė bėgti

Finansinėmis machinacijomis ir chuliganizmu apkaltintas kaunietis Arijus Skopas išsigando kalėjimo.

Apeliacinio teismo sprendimu už grotų pasiųstas A. Skopas taip pabūgo patekti į belangę, kad nutarė verčiau slėptis nuo teisėsaugos. Kalbama, kad tokį buvusio Mykolo Romerio universiteto auklėtinio poelgį lėmė baimė sulaukti pastaraisiais metais Kaune klestėjusių nusikalstamų grupuočių atstovų keršto.

Pernai A. Skopo namuose buvo aptikti beveik du milijonai litų. Manoma, kad pinigai buvo gauti iš 5 neteisėtai atliktų paskolų. Neatmestina, kad tai galėjo būti ir iš Kauno banditų apgaulės būdu išviliota suma.

Šiuo metu sunkiai besiverčiantis A. Skopo tėvas Rolandas Skopas kadaise garsėjo kaip klestintis verslininkas. Jis buvo artimas Remigijaus Daškevičiaus, pravarde Daškė, kuris žuvo 2001-ųjų lapkričio pabaigoje, draugas.

REKLAMA
REKLAMA

2002 metų vasarį pasikėsinta ir į R. Skopo gyvybę – Palangoje į jo vairuojamą automobilį BMW X5 paleista 12 šūvių. Viena kulka kliudė verslininko ranką, tačiau rašyti policijai pareiškimą tąkart jis atsisakė. Šio išpuolio, kaip ir Daškės žūties, organizatoriai bei vykdytojai nerasti iki šiol.

Dailius Dargis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų