REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Atleistas Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus Atleistas Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas kreipėsi į teismą

REKLAMA
REKLAMA

Iš Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pareigų atleistas Vygaudas Molis teismui apskundė sprendimą jį atleisti iš pareigų, ketvirtadienį rašo dienraštis "Kauno diena".

REKLAMA

V.Molis buvo atleistas slapto balsavimo metu, jam pareiškus nepasitikėjimą. Buvusio valdininko teigimu, jam nebuvo paaiškinti atleidimo motyvai ir tai paskatino kreiptis į teismą.

"Turi būti koks nors motyvas dėl nepasitikėjimo. Iš pradžių buvau kaltinamas dėl taikos sutarties su "Kamesta", nors ten nerasta jokių pažeidimų. Po to šio kaltinimo neliko ir tapo visiškai neaišku, dėl ko man pareikštas nepasitikėjimas.", - tvirtino V.Molis.

REKLAMA
REKLAMA

Į pareigas jį delegavo "Tvarkos ir teisingumo" frakcija.

Savivaldybės administracijos direktorius Dainius Ratkelis teigia, kad atleidimas - visiškai teisėtas, o politinio pasitikėjimo pareigose atleidimo motyvai - nebūtini.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų