REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Williamas ir Kate savo kūdikiui davė vardą

Į jį bus kreipiamasi Jo Karališkoji Didenybė Kembridžo Princas George`as

Kembridžo hercogai  William'as ir Kate savo sūnų pavadino George'u Alexander'iu Louisu , praneša BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Į jį bus kreipiamasi Jo Karališkoji Didenybė Kembridžo Princas George`as. BBC taip pat pažymi, kad vardai karališkosios šeimos nariams parenkami ne atsitiktinai, o remiantis giminės tradicijomis.

REKLAMA

Princas William‘as, jo žmona Catherine ir kūdikis trečiadienį, netrukus po Karalienės Elizabeth II vizito, taip pat išvyko iš Kensingtono rūmų, praneša lenta.ru. Jie patraukė į Berkshire‘o grafystę, esančią į rytus nuo Londono, kur gyvena Middleton šeima.

Naujojo Didžiosios Britanijos princo vardas paskelbtas gana greitai po jo gimimo. Pavyzdžiui, apie princo Williamo, kuris gimė 1982 metais, vardą buvo pranešta tik po savaitės, o apie pastarojo tėvui, gimusiam 1948 metais, išrinktą Charles‘o vardą – tik po mėnesio.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip tik vardai George'as ir Alexander'as britų lažybų bendrovės „Ladbrokes“ duomenimis, buvo minimi kaip labiausiai tikėtini karališkajam pirmagimiui.

Šansai, kad Williamo ir Kate sūnui bus suteiktas toks vardas, buvo vertinami kaip 4 prieš 1 ir 10 prieš 1. Tarp galimų vardų, jei gimtų berniukas, taip pat buvo minimi Džeimsas ir Filipas, o jei mergaitė – Elizabeta, Diana, Viktorija ir Šarlota. Pastarųjų dviejų vardų šansus lažybų dalyviai vertino 6 prieš 1, o Elizabetos ir Dianos – net 8 prieš 1.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų