REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 Pirmieji „Samsung kartos“ metai baigėsi Palangoje, kur 14 berniukų iš visos Lietuvos vienijęs projektas vasaros atostogoms vaikus išlydėjo stovykla pajūryje. Stovykloje talentingi jaunuoliai turėjo progą iš arti pamatyti, kaip dirba geriausi Lietuvos krepšininkai, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Samsung kartos“ auklėtiniai iš pradžių lankėsi rytinėje Lietuvos rinktinės treniruotėje stadione, o vėliau – vakarinėje, kuri vyko salėje ir buvo pirmoji rinktinės treniruotė salėje šią vasarą.

REKLAMA

Čia vaikai galėjo įvertinti, kaip rimtai dirba geriausi Lietuvos krepšininkai ir treneriai. Tokią galimybę „Samsung kartos“ projektas suteikė visus pirmuosius metus – vaikai treniravosi su garsiais šalies treneriais, dirbančiais LKL ir kituose klubuose.

„Daugybė vaikų neturi tokių galimybių, kokias šiais metais turėjote jūs, – atsisveikindamas su pirmąja „Samsung kartos“ laida, sakė projekto ambasadorius Linas Kvedaravičius. – Manau, kad šią patirtį jūs prisiminsite visą gyvenimą, tačiau ateityje tik nuo jūsų priklausys, ar užimsite dabartinių rinktinės žaidėjų vietą.“

REKLAMA
REKLAMA

Vasaros stovyklos metu „Samsung karta“ projekto dalyviai turėjo galimybę pasitreniruoti su Renaldu Seibučiu bei Gintaru Krapiku, bendravo ir patirties sėmėsi iš Eurelijaus Žukausko, o paskutinį vakarą sulaukė brolių Lavrinovičių ir Roberto Javtoko apsilankymo.

Broliai ir rinktinės kapitonas ne tik sulaukė daugybės klausimų bei prašymų įsiamžinti, bet ir supjaustė „Samsung kartos“ tortą. Vyriausi rinktinės nariai simboliškai išleido jauniausius šalies talentus, pirmą kartą tokio jauno amžiaus suburtus į vieną komandą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kaip stipriai pasikeitėme per šiuos metus“, – žiūrėdamas projekto veiklas apibendrinantį vaizdo reportažą, pastebėjo Lukas Turlajus, trylikametis projekto dalyvis, kurio ūgis jau dabar siekia 189 cm.

Rudenį „Samsung karta“ rinks naujus projekto dalyvius, o pirmiesiems projekto auklėtiniams palinkėta ateityje į jį sugrįžti.

„Tie, kurie širdyje išsineš norą tobulėti, daugiausia ir pasieks“, – neabejojo L.Kvedaravičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų