REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tikriausiai sutiksite, kad draugystė užima svarbią vietą kiekvieno žmogaus gyvenime. Moteriška draugystė – ne išimtis. Juk tikra draugė visada padės ištikus nelaimei ir paguos, jei jūsų santuokoje kilo krizė. Tačiau kartais moteriška draugystė gali pakišti koją jūsų asmeniniams santykiams.

REKLAMA
REKLAMA

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia keletą pavyzdžių, kai moteriška draugystė gali tapti pablogėjusių asmeninių santykių priežastimi.

REKLAMA

Kartu praleidžiamas laikas. Jei su draugėmis praleidžiate kur kas didesnę dalį savo laisvalaikio nei su sutuoktiniu, akivaizdu, kad šeimoje kils konfliktų. Tokiu atveju jūsų vyras tikriausiais jausis ignoruojamas ir ne toks svarbus kaip jūsų draugės. Ar taip yra iš tikrųjų? Konfliktų kyla ir tada, jei jūsų vyras mano, kad tam tikrose vietose lankytis ištekėjusioms moterims nedera, tačiau jūs su draugėmis tose vietose kuo ramiausiai lankotės. Pavyzdžiui, baruose ar naktiniuose klubuose.

REKLAMA
REKLAMA

Panašius konfliktus išspręsti padės tik rastas kompromisas. Jei tikrai manote, kad jūsų antroji pusė neturi pagrindo pykti dėl jūsų naktinių pasisėdėjimų su draugėmis, galbūt ir jis kartais galėtų su savo draugais pašėlti naktiniame klube. Galiausiai susitarkite su savo sutuoktiniu, kurią dalį laisvalaikio abu skirsite draugams, ir tvirtai laikykitės šio susitarimo.

Pavydas dėl labiau nusisekusios santuokos. Įsivaizduokite, kad jūsų draugė kiekvieną kartą susitikus negali nustoti girtis, koks jos vyras karštas lovoje, kaip jis padarė jai staigmeną gimtadienio proga ir nusivežė kelioms savaitėms į šiltus kraštus ir kiek daug jis uždirba. Klausydama tokių kalbų galite pradėti manyti, kad ištekėjote už nevykėlio, nes jūsų vyras nuperka jums gėlių geriausiu atveju kelis kartus per metus, o ką jau kalbėti apie egzotiškas keliones.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taigi po tokio pokalbio su draugėmis jums gali dingti ūpas stengtis dėl jūsų santykių su mylimuoju. Užuot tai dariusi, galite imti svarstyti, kodėl jūs neištekėjote už tokio tobulo vyro, kokį turi jūsų draugė. Tačiau ne viskas yra taip, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio, todėl nenuleiskite nosies – juk žinote, kad nebūna namų be dūmų. Viena yra kalbėti, o visai kas kita iš tiesų gyventi drauge. Taigi kai kitą kartą jūsų draugė pasakos jums, koks jos vyras nuostabus, mandagiai šypsokitės ir atsiminkite, kodėl įsimylėjote savąjį.

REKLAMA

Draugės nemėgsta jūsų sutuoktinio. Kartais draugės gali pakurstyti barnius su partneriu, jei jos mano, kad esate verta geresnio vyro. Tiesa, greičiausiai tai jos daro turėdamos geriausių ketinimų – paprasčiausiai norėdamos jus apsaugoti. Juk, žinoma, pasiguodus draugei apie santuokoje kilusias bėdas galima tikėtis, kad ji jus supras, užjaus ir palaikys.

Tačiau jei nieko kito nedarysite, tik skųsitės savo mylimuoju, gali nutikti taip, kad jūsų draugės susidarys labai neigiamą nuomonę apie jūsų vyrą ir galiausiai ims manyti bei mėginti įtikinti, kad jis jūsų nevertas. Kad taip nenutiktų, draugėms ne tik guoskitės savo vyru, bet ir pasidžiaukite su jomis sutuoktinio privalumais ir nebijokite pasigirti jo surengta staigmena ar puikia dovana.

REKLAMA

Skyrybų baimė. Jei kurios nors draugės santuoka nebuvo sėkminga, jūs galite imti vis dažniau pagalvoti apie tai, kokia trapi yra jūsų santuoka. Galbūt net imsite lyginti savo santuoką su išsiskyrusių ar besiruošiančių skirtis draugių santuokomis ir ieškoti skyrybas lemiančių ženklų. Blogiausia tai, kad jei susikoncentruosite tik ties neigiamais jūsų asmeninių santykių aspektais, iš tiesų galite pakenkti savo santykiams su sutuoktiniu. Atminkite, kad jei kuriai nors jūsų draugei nepasisekė, tai dar nereiškia, kad toks pat likimas laukia ir jūsų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

(Ne)kaltas flirtas. Jei turite draugę, kuri negali atsispirti flirtui ir nesigėdija to daryti ir su jūsų vyru, akivaizdu, kad santykiai tiek su vyru (jei šis neatsispirs), tiek su drauge greičiausiai ims braškėti. Paaiškinkite draugei, kad toks jos elgesys jums nemalonus. Jei po tokio pokalbio ji nepakeis savo elgesio, galbūt jūsų nesieja tvirta draugystė… Beje, kad ir koks noras kiltų kartais flirtuoti su vyro draugais, niekada nedarykite šito, nes santykiams tai neabejotinai pakenks.

Romantiškos šventės. Kartais visai to nenorėdamos draugės gali sugadinti ilgai lauktas romantiškas akimirkas su mylimuoju. Įsivaizduokite, kad Valentino dienos proga vyras jums padarė staigmeną. Jūs mėgaujatės dviese šampanu, romantiška vakariene ir štai paskambina jūsų vieniša draugė, kuri žūtbūt turi papasakoti, kokią nepakartojamą naują suknelę nusipirko. Nenorite padėti ragelio – juk ji tokią dieną jaučiasi itin vieniša, tačiau versti laukti vyrą taip pat nenorite…

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų