REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Cristiano Ronaldo sugebėjo išspausti šypseną. Jis ką tik smūgiavo savo antrąjį apšilimo smūgį į Diego Lopezo ginamus vartus, kai trijų žmonių choras pradėjo šaukti „Kas jis toks? Kas jis toks?“ Ronaldo tada spyrė trečiąjį smūgį ir pamojo trims choristams, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Tai buvo siurrealistinė naktis „Bournemouth“ klubo stadione. Įdomus būdas Carlo Ancelotti debiutuoti prie turtingiausio klubo vairo. Madrido „Real“ 6-0 laimėjo pirmąsias kontrolines varžybas prieš vietos „Bournemouth“.

REKLAMA

Sami Khedira, Gonzalo Higuainas, Angel Di Maria ir Casado pelnė po įvartį, o Ronaldo – du. Kai portugalas įmušė pirmąjį savo įvartį iš 27 metrų baudinio, susirinkę „Bournemouth“ ekipos žiūrovai tiesiog pašėlo, tas pats trio vis šaukė „kas jis toks?“.

Mesutas Ozilas ir Isco taip pat buvo aikštėje, tačiau buvo leista baudinį smūgiuoti Ronaldui.

Ronaldo buvo to vakaro žvaigždė. Net priešininkų sirgaliai žavėjosi juo. Tai buvo viso miesto šventė. Bilietai siekė net 60 svarų. Palyginimui – šeštadienio rungtynėse su „Woking“ klubu jie kainavo nuo 3 iki 8 svarų. Abu C. Ronaldo įvarčiai buvo palydėti sirgalių šūksniais ir džiugesiu.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai buvo svarbios varžybos“, – teigė C. Ancelotti

„Jis yra pats svarbiausias mūsų klubo žaidėjas. Jo ateitis čia, Madride“, – paklaustas apie C. Ronaldo sakė vyriausiasis treneris.

Naujasis strategas išliko paslaptingesnis kalbėdamas apie Higuainą: „Jis yra „Real“ žaidėjas ir, kol mes neturime jokių žinių apie jo perėjimą, jis lieka su mumis“.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų