REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kompanija „Mini“ pristatė tris koncepcines naujienas, skirtas laisvalaikio gamtoje ir kelionių automobiliais mėgėjams. Tai dvi „Mini“ automobilių modifikacijos ir kompaktiška kempinginė priekaba.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoji naujiena – tai kelionių mėgėjams skirta kompaktiško „Clubvan“ versija. „Mini“ šį automobilį pristato, kaip mažiausią pasaulyje tokio tipo automobilį. Na, tai nėra tiesa – mažesnių kemerių yra pasiūlę japonų gamintojai. Tačiau bet kuriuo atveju šis automobiliukas atrodo visai smagiai. Viduje yra vienvietė lova, ištraukiamas virtuvės blokas su dujine virykle ir kriaukle. Po bagažinės grindimis paslėptas rezervuaras vandeniui. Automobilio komplektacijoje yra net ir kompaktiškas dušas.

REKLAMA

Antras automobilis – tai kelionėms ir išvykoms į gamtą pritaikytas „Countryman“. Automobilio viduje pokyčių čia nėra, gyvenamas modulis čia sumontuotas ant stogo. Beje, toks sprendimas yra gana dažnas, pritaikant visureigius turizmui.

Ant „Countryman“ stogo sumontuota dvivietė karkasinė palapinė. Važiuojant ji sudedama į plastikinį konteinerį ir užima ne ką daugiau vietos, nei įprasta stogo bagažinė. Kad nekiltų abejonių dėl turistinės automobilio paskirties „Mini“ šį automobilį aprūpino ir dviračių laikikliais.

REKLAMA
REKLAMA

Trečioji „Mini“ naujiena – kompaktiška kempinginė priekaba „Mini Cowley“. Jis vos 120 mm platesnė už „Clubman“ ir sveria šiek tiek mažiau nei 300 kilogramų. Na o jos viduje yra dvigulė lova, DVD grotuvas, televizorius ir virtuvės blokas su virykle ir kriaukle. Taip pat priekaba aprūpinta saulės elementų bloku, kuris įkrauna priekabos akumuliatorius.

Kaip teigia „Mini“, visos šios kelioninės vizijos tėra tik koncepcinės vizijos. Britai pradėti tokių modifikacijų gamybos nežada.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų