REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Į sostinės restoraną „Green Hall“ ketvirtadienio vakarą rinkosi verslo moterys ir žinomos vilnietės. Čia vyko kaunietės dizainerės Liubovės Čaplikienės kolekcijos „Dešimt viename“ pristatymas.

REKLAMA
REKLAMA

Į vakarą atvyko renginių vedėja Daiva Tamošiūnaitė, verslininkė Asta Jonušienė, aktorė Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė, valdininkė Nijolė Statkutė, įvaizdžio konsultantė Alvyda Jasilionytė, skrybėlaičių kūrėja Anna Mois. Renginį vedė ir vasariškomis dainomis publiką džiugino atlikėja Agnietė (Monika Urbietytė). Atvykusios į renginį moterys buvo sutiktos su naujuoju „Prada“ aromatu „Candy L‘eau“, dvelkiančiu karamele ir sicilietiškais mandarinais.

REKLAMA

Ar dažnai galima rasti rūbą su kuriuo smagiai jaustumėtės tiek paplūdimyje, tiek kokteilių vakarėlyje? Kuris gali keistis dienos bėgyje priklausomai nuo noro ir... oro? Kad tai – visai įmanomas dalykas įrodė originali ir kartu itin žaisminga L. Čaplikienės kolekcija „Dešimt viename“. Autorės sukurti modeliai nustebino neribotomis transformacijos galimybėmis: žiūrovų akyse tunikos virsdavo sijonais, o suknelėms su petnešėlėmis staiga „išdygdavo“ ir ilgos rankovės.

REKLAMA
REKLAMA

Kolekciją demonstravo „Vilnius models“ modeliai. Efektingą makiažą bei madingas kasyčių ir pynių šukuosenas kūrė „SLA akademijos“ auklėtinių komanda – Aušra Sokolovskytė, Dora Adomavičiūtė, Olga Kukharenko.

Renginio viešnios vakaro metu taip pat dalyvavo gurmaniškoje degustacijoje „Vištiena kitaip“. Apie paukštininkystės naujoves veiklioms moterims pasakojo „KG Group“ Marketingo vadovas Artūras Skairys.

Besidominčios ekologiška gyvensena veiklios moterys domėjosi „Bioeco“ produktais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų