REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors šį lietingą penktadienį vyksta kone vienos skandalingiausių pramogų pasaulio porų – garsiausios Lietuvos blondinės Oksanos Pikul ir krepšininko Simo Jasačio – vestuvės, toli gražu ne visi jaunavedžių draugai gali dalyvauti iškilmingiausioje metų puotoje. Viena geriausių Oksanos draugių, merginų grupės „Pop ladies“ narė ir „Lietuvos balso“ mokytoja Katažina Nemycko šiandien, deja, turi svarbesnių reikalų.

REKLAMA
REKLAMA

„Taip, darbai svarbiausia. Šiandien nuo pat ryto vyksta LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ Aklųjų perklausų filmavimas, grafikas buvo suplanuotas jau seniai. Kad ir kokia gera mano draugė Oksana bebūtų, dėl manęs vienos keisti visos filmavimo grupės planus būtų tiesiog per daug sudėtinga“, – pasakoja raudonąją „Lietuvos balso“ mokytojos kėdę antrajame projekto sezone užėmusi dainininkė.

REKLAMA

Tiesa, nors mokytoja apgailestauja, kad gerų bičiulių O. Pikul ir S. Jasaičio vestuvių ceremonijoje dalyvauti negali, tikina, kad jau šį vakarą lankysis iškilmingoje vestuvių puotoje. „Į šventę tikrai nuvyksiu, kad ir 3 val. nakties. Labai tikiuosi, kad spėsiu prisijungti, nes vakare dar laukia šou mokytojų fotosesija. Bet ko nepadarysi dėl geriausio muzikinio projekto Lietuvoje!“ – pačiame darbų įkarštyje iš sostinės Teatro arenos įspūdžiais dalijosi K. Nemycko.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien Vilniaus Teatro arenoje vyksta jau antroji kokybiškiausio LNK televizijos muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ Aklųjų perklausų diena. Projekto mokytojai Donatas Montvydas, Merūnas Vitulskis, Inga ir Arūnas Valinskai bei K. Nemycko ir toliau ieško vienintelio ir dar neatrasto Lietuvos balso.

K. Nemycko „Lietuvos balso“ filmavimuose spinduliuoja entuziazmu ir trykšta energija, dalyviams negaili komplimentų ne tik dėl kokybiškų balsų, bet ir dėl nepriekaištingos išvaizdos. „Taip, ieškome Lietuvos balso, tačiau dalyvių charizma, charakteris, apranga, elgesys scenoje – viskas yra labai svarbu. Nekantrauju suformuoti savo komandą ir pradėti dirbti“, – entuziazmo neslepia „Lietuvos balso“ komisijos narė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų